казино пакети нијагарините водопади во канада

онтарио

ther даноци на Макао коцкање сектор вклучуваат даноци на приходи на Кинеската традиционална игри на среќа, на коњ тркачки, и на инстант лотарија.Постои, исто така, данокот на комисии заработи од страна на операторите на коцкање junkets.acau е данок-се бројки во даден календарски период, и градот е казино GGR во таква временска рамка, не се директно споредливи за голем број на причини.Тие вклучуваат фактот дека таму е обично задоцнување помеѓу точката каде GGR е снимен во Макао казино операции, и точката во која данокот се регистрирани од страна на Макао владата колку што е платена за таква игра.acau е казино GGR за месец јуни беше MOP6.54 милијарди долари, намалување за 37.4 проценти сликате.Градот е агрегат казино GGR во првите шест месеци од оваа година застана на MOP49.02 милијарди долари, зголемување на за 45,4 отсто на MOP33.72 милијарди постигнати во првите шест месеци од 2020 година. казино пакети нијагарините водопади во канада.