она што е muck значи во покер

mail слот за метална врата

Државата на Грузија одлучи да го овласти онлајн лотарија за продажба на билети.Во четвртокот, Атланта е ABC филијалата WSB-ТЕЛЕВИЗИЈА објави дека Грузија Лотарија Corporation Одборот на Директори гласале да го одобри онлајн продажба на билети за MegaMillions, PowerBall и Фантазија 5 џекпот игри, со нула картичка опција да биде додадена подоцна.На Лотарија, исто така, ќе се воведе посебен iHOPE дебитна картичка за финансирање на лотарија набавки и онлајн и на мало, што Лотарија претседателот Маргарет DeFrancisco рече најверојатно ќе поднесе жалба на "безготовински" потрошувачите, особено оние во помалите демографијата дека повеќето игри на среќа се мачеше за да се привлечат да помогне да се замени чистење редовите на постарите билет купувачи.Грузија лотарија евидентира продажбата од $3.8 б во фискалната година што завршува на 30 јуни она што е muck значи во покер.

DeFrancisco се согласија дека онлајн опција не ќе обезбеди "огромен дел од приходите," но се очекува "бавен и стабилен раст", како свест за онлајн достапноста шири она што е mucking во покер. DeFrancisco додаде дека онлајн потег беше достасани.

"[Среќа] се еден од последните индустрии не да им понудиме на нашите производи дигитално." На Декември она што е mucking рака во покер. 2011 изјава од страна на САД на министерството за Правда дека Жица Чин се применува строго да онлајн спортски обложувања расчисти патот за државната лотарија да се направи голема дигитални скок, но досега, Илиноис е единствената држава да почнат да ги продаваат лотарија билети онлајн.Калифорнија има уште да се приклучите на онлајн партија, но тоа не го запре Калифорнија Лотарија од објавување евиденција на продажбата во својата 2011-2012 фискална година.Продажбата беа $4.37 б во текот на изминатите 12 месеци, повеќе или помалку obliterating претходната високо на $3.59 б поставена во FY 2005-2006 година. Кредитни оди до 33% добивка во MegaMillions продажба за $720m, плус 38% зголемување на нула билети, потпомогнати од страна на воведувањето на државата е првиот $10 игра во септември.Лотарија директорот Роберт Т О'Neill може да се размислува онлајн опција со неговите тајни набљудување дека имало "огромни можности за раст во нова фискална година." Ако не се забележи, Калифорнија $4.37 б во лотарија на продажбата беше само 14% повисока од Грузија $3.8 б извештај, кој се чини дека daft кога ќе се земе во предвид дека Калифорнија има 3.5 пати Грузија население.Не е за ништо не Грузија дојде во вториот на Блумберг Рангирање на "морон индекс" на лотарија стапките на учество v mail слот за метална врата. исплати.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.