сив орел казино концерт за седење

слободно $50 се регистрирате казино

МАЛТА, ЕВРОПА октомври, 2016 – Тоа беше соопшти денеска дека БРЗО ПЕСНА Решенија и NetRefer влегле во договор за да се обезбеди NetRefer перформансите на маркетинг платформа за БРЗО да ја премотате ПЕСНАТА клиенти.Сите БРЗА ПЕСНА клиенти сега ќе имаат пристап до целосен производ suite на NetRefer производи.Извршниот ДИРЕКТОР на БРЗ пат, Симон Lidzen коментира "БРЗ пат е воодушевен да се избере NetRefer како клучен партнер за нашите клиенти маркетинг платформа решение.Флексибилност на решенија & прогресија на производот ни овозможува да се осигураме дека нашите клиенти добиваат водечките нудат." COO на NetRefer, Тимотеј Buttigieg коментира "NetRefer е возбуден за да го партнерот со БРЗ пат, технологија, организација на градењето на робусни, иновативни и скалести платформи.Ние ќе се обезбеди БРЗА ПЕСНА со нашите наградуван производ suite заедно со пристап до нашата индустрија експерти за да се осигура дека тие се успешни." Ова партнерство е вториот Б2Б договор БРЗ пат се направени во последниве ред, следниве од нивните неодамнешни партнерство со Enteractive да се прошири Enteractive е задржување на клиенти нуди поддршка за да ја ПРЕМОТАТЕ ПЕСНАТА казина.За NetRefer: NetRefer е Унифициран Перформанси Маркетинг Платформа е автоматски маркетинг решение за доставување комплетен обединета поглед на перформанси маркетинг екосистем сив орел казино концерт за седење.
NetRefer додава вредност во помагање на компаниите и индустриите работи подобро и да даваат вистински резултати.Од Филијалата на зачленување за да Клиент Стекнување и Задржување, обезбедување на Менаџирање на Медиуми и AdServing поддржани од страна на Бизнис Интелигенција – NetRefer оспособува луѓето и организациите да работат заедно поефикасно.За БРЗО ПЕСНА: БРЗ пат е iGaming технологија и услуги, специјализирана во областа на развој на пазарот водечки онлајн казина.За повеќе информации за БРЗА ПЕСНА: https://www.fasttrack-solutions.com [email protected] Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre сив орел казино covid ажурирање.