ѕвезда казино голд коуст craps

дејвид вилијамс покер нето вредност

Знак објавено во Пристаништето на Palm Beach оваа среда информираше дека сите Сини Хоризонт Казино Патувања операции од пристаништето се суспендирани.Како што беше објаснето на знакот, компанијата беше жал за сите непријатности предизвикани од страна на нивните постапки и вети да се вратат сите резервации.Одлуката доаѓа поради неодамнешните $3.1 милијарди долари договор помеѓу државата и Seminole Племе, кои на места земјиште базирани на коцкање својства во многу поволна позиција.Според Синиот Хоризонт, казино ден крстарење индустрија во Флорида "не може да се натпреварува" со тули и малтер проширување на игри.Еден коментар за престанок на работата на име на Синиот Хоризонт беше генерален директор на PB Игри (на фирма која управува со брод), Роберт Weisberg.Тој рече дека со проширување на слот машини во кинолошки клуб, немаше смисла да работат коцкање патувања.Тој објасни дека таквиот потег ќе биде како "инвестирање во бизнис, кој нема иднина" ѕвезда казино голд коуст craps. Weisberg отиде подалеку велејќи дека откако законодавство е изготвен во падот, на племето ќе им биде дозволено да понуди рулет и craps јас.e.игри кои се нудат исклучиво на бродот.Затоа, тој откри дека од Флорида игри "не е направено" за чамци, тие имаа други планови за watercraft.Директорот додаваат дека компанијата се инвестирани над $9 милиони евра во работата и во брод, надевајќи се дека гувернерот нема да го потпише договорот.Сепак, сега дека ситуацијата е очигледна, Weisberg, рече дека тој попрво би нека својот 100 вработени оди сега, отколку да чекаат за осум повеќе месеци, а го прават истото на Божиќ.Синиот Хоризонт е шестиот Palm Beach ден крстарење која престана да работи во последните години. ѕвезда казино голд коуст кина.