волшебникот од оз слотови јаболкницата шума

она што на времето не redmart испорака отворен слотови

На Хонг Конг Jockey Клуб (HKJC) видов вкупно racecourse присуство пристап 2m – највисокото слика во осум години – во текот на својата фискална 2011-2012 завршува на 30 јуни. Соодветно на тоа, вкупните приходи се зголеми 9.7% да H$28.42 б (US$3.66 б) од кои вкупната се врати на заедницата од страна на непрофитна организација преку даноци, обложување давачки, добротворни донации и придонеси да Лотарија Фондот – беше рекорд HK$19.06 b ($2.46 b).Претседателот Т Брајан Стивенсон го нарече "најголемиот дел успешна година за клубот", и со проширувањето, "многу успешна година за пошироката заедница на Хонг Конг." На HKJC е даночни придонес изнесуваше 6.8% од сите даноци собрани од страна на Внатрешни Приходи Оддел, обезбедување на HKJC е продолжение статус како Хонг Конг е еден најголемите даночни обврзници.Во комбинација нето маргина на HKJC е трки, фудбал обложување и Марк Шест лотарија операции се зголеми 6.2% да HK$8.11 б.И покрај 2011-2012 има два помалку трка средби од претходната година, трки промет се зголеми 2.6% до HK$84b и нето-маржата беше до 1.3% да HK$3.7 б.И покрај тоа што Стивенсон опишан како "високо нефлексибилен прописи" ограничување на износот од странство трка simulcasts на HKJC може да им обезбеди на своите punters, каналот е нето-маржата се зголеми 20.4% да HK$59m.Фудбал обложување е нето-маржата се зголеми 10.7% да HK$3.94 б на силата на Еуро 2012 footie extravaganza.Марка Шест лотарија видов промет пораст од 12% до HK$7.69 б, од кои HKJC комисијата беше HK$462m.Оперативни трошоци, исто така, се зголеми 8.2% да HK$7.35 б, кои HKJC зеде потруди да се истакне е понизок од растот на приходите во текот на истиот период.На HKJC исто така најави ре-изборот на Стивенсон како претседател и проф волшебникот од оз слотови јаболкницата шума. д-Р Симон S. Ip како заменик-претседател за 2012-2013 волшебникот од оз slots казино. Четири стјуардите – Ентони В. Chow, проф. д-Р Кристофер Ченг Wai Chee, Мајкл T волшебникот од оз слотови кодови.

Lee и Сер В. Chow – беа ре-избран за HKJC одбор за три години условите.Гери Chow, порано на PCCW-HKT Телефон Ограничен, беше назначен за извршен директор на Канали и Организациски Развој, кој го контролира HKJC е Cashbet, Telebet и Интерактивни Услуги обложување операции.

Chow е нов настап официјално започнува Октомври она што на времето не redmart испорака отворен слотови. Работите не се толку бујна низ вода во Макао, каде Macau Jockey Club е обложување контролер кажано Бизнис Дневни дека бизнис беше надвор во текот на MJC е 2011-2012 сезона, кој заврши кон крајот на август.Рони Чан Yiu Jok рече дека кога финалето броеви се објавени, тој очекува MJC да објавувате 10% пад во промет за годината.Во 2010-2011 сезона, MJC изгубени MOP17.8m (US$2.23 m) на промет на MOP1.6b ($200m).Промет за првите шест месеци од 2012 година беше долу 24% од година на година да MOP869m ($109 милиони).Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.