Reloj de torneo de poker gratis

das beste онлајн казино дер велт

Работниците во Зелена Долина на Ранч Станица Казина имот, се гласа во среда и четврток да unionize, Кулинарски Локалните 226 рече.Во соопштението издадено на 10 стр.м.Четврток, унијата рече 730 работници гласаа за време на дводневниот изборите спроведени од страна на Националните Работни Односи Одбор, а 78 проценти гласаа за унијата.Околу 900 Зелена Долина на Ранч работници ќе биде претставена од страна на Кулинарски и Бармени Унија Локалните 165, Невада филијали на ОБЕДИНИ ТУКА.Кулинарски рече Зелена Долина рамките на една фарма е четвртата Станица Казина-управувана сопственост и третиот во Невада за да unionize од 2015 година reloj de torneo de poker gratis. — Кулинарски Унија (@Culinary226) ноември 10, 2017 "Ние сме очигледно разочаран од изборниот резултат и, исто така, се разочарани од начинот на кој Унијата се спроведува Зелената Долина на Ранч изборната кампања.Ние сме проценка на ситуацијата и соодветно следните чекори," Ричард Haskins, претседателот на Станицата Казина.Работници на Станица Казина-успеа племенски казино во Калифорнија ратификуван прв унија договорот во октомври 2015 година, унијата рече.Работниците во две Лас Вегас својства, Болдер Станица и Палатата Станица, беа unionized во септември 2016 година, и оваа измината Март, соодветно. reloadbet casino no deposit bonus.