Davinci казино без депозит бонус

покер spielen мит echtem geld

Операторот Kindred Група пријавени бруто добивката на приходите од £224.4 m ($207.8 m) за Q1 2019, до 8% од година на година.Приходи од мобилни зголеми за 17%, за да £173.8 m, што изнесува 77% од Kindred на вкупните приходи.Добивка пред оданочување падна 13% од година на година да £17.7 м.Приходи од шведскиот пазар за квартал изнесува SEK 207.4 ($22m) davinci казино без депозит бонус. Kindred видов сите времиња високи во активни клиенти во текот на кварталот, достигнувајќи 1,631,636 покер spielen kostenlos ohne anmeldung.

Henrik Tjärnström, Kindred Група извршен ДИРЕКТОР, рече: "за Време на четвртина имавме силна нивоа на активност низ сите пазари и сите времиња издигнувања во активни клиенти и обложување спортски промет.Ова е резултат на нашата продолжение инвестиции во маркетинг, каде фокусот е во однос на одговорни коцкање во Шведска и фудбал спонзорства во велика БРИТАНИЈА."Како што се очекува за неколку години, ре-регулација на шведскиот пазар резултираше во значително краткорочни маргина притисок, особено во првиот квартал." покер spielen kostenlos ohne anmeldung ohne преземете.