пустината дијамант казино ресторани glendale

играта на покер тексас ем држете слободни

aming и лотарија на услуги Меѓународните Игра Технологија Саладин (IGT) ги објави нето добивка од НАС$40.3 милиони евра за првиот квартал од оваа година, вртење околу US$103.2 милиони загуба во соодветниот период минатата година.или на три месеци што завршува на 31 Март, заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација (EBITDA), исто така, падна, со околу 4%, да НИ$416.67 милиони евра во споредба со САД$436.16 милиони евра во соодветниот период минатата година пустината дијамант казино ресторани glendale.

Нашиот прв квартал резултати потврдуваат конзистентен раст профил на нашата глобална лотарија бизнис и напредокот што го направи во продажбата на гејмерски машини," IGT главен извршен Марко Sala се вели во изготви коментари и објави со финансиските податоци пустината дијамант казино ресторан со мени. Тоа беше силен квартал за гејминг машина пратки.Вкупно глобалната единици беа 20 проценти поголема отколку во првиот квартал од 2018," Г-Sala рече.р Sala не зборуваме на компанијата перформанси во Азија и дефект на IGT перформанси во Азија не беше предвидено. пустината дијамант казино ресторани запад долина.