како "жив" од френк казино

пост дабови покер клуб raid

N9NE Steakhouse и скок Ghostbar ноќен клуб имаат и затвори своите врати во дланките казино.Вести, особено во однос на N9NE, не е посебно изненадувачки.Одморалиштето е во средината на ресторан ремонт, откако се стекнува со Станица Казина минатата година.Но, затворања се одржа одеднаш, без никаква претходна најава типичен кога места на нивниот раст затвори своите врати како "жив" од френк казино. (function(d, s, id) { ако (г.getElementById(id)) return; var јс = d.createElement(s); јс.id = id; јс.src = '//cdn4.wibbitz.com/static.js'; d.getElementsByTagName ("телото") [0].appendChild(јс);}(document, 'script', 'wibbitz-static-вградување')); всушност, првата вест на N9NE затворање почна да циркулира во средата ноќта, кога гостите беа спротиставени на врата.Кога контактираме, портпарол на одморалиштето потврди steakhouse "затвори за да се направи патот за нов ресторан концепт." Посета на имотот таа вечер откри Дланки вработен на вратата на ресторан кажувам гости, тоа беше shuttered, и знак во влез кој гласи "Ќе се допаѓа каде што ова се случува / земаме работите за да на следното ниво." Дека работникот, и другите, исто така, се изјасниле дека Ghostbar сега беше затворена.Двете места се staples на дланките од своето отворање во 2001 година како да се купи zynga чипови на покер. Дури и повеќе импресивен, готвач Бери Dakake е во кујната на N9NE, бидејќи еден ден.Во текот на тоа време тој стана тела, познат за двете неговото готвење и неговиот угостителство – особено меѓу безброј важни личности и личности кои имаат dined во ресторан, и ги остави своите autographs на нејзината врата.Како ресторан и клубот, Dakake е идни планови не се откри уште.Но, повеќе информации, се очекува наскоро. combis бесплатно во казино де puerto madero.