најдобрите покер сајт за да заработи пари

колку слот машини во пустината дијамант казино

Белгискиот Министер за Правда, Koen Geens повикува на воведување мерки кои ќе се наметне построги ограничувања на коцкање рекламирање во земјата.Предложените мерки кои имаат целосна поддршка од Белгија Игри Комисија (BGC) ќе ја видите забрана на коцкање реклами на телевизија пред 8pm и особено, целосно блокирање на сите игри реклами за време живеат спортски настани најдобрите покер сајт за да заработи пари.

BGC функционери, исто така, рече дека тие дури и ќе се отстрани дозволено коцкање реклами, ако тие сметаат дека се промовирање 'прекумерна' коцкање активност, иако дефиницијата на она што ја сочинува прекумерна допрва треба да се потврди најдобар сајт за онлајн покер. BGC Spokeswoman Marjolein Де Paepe кажано Белгискиот вести веб-сајт nieuwsblad.бидат: || "Ние веќе има овластување за тоа, но толку долго како што не постојат јасни правила за тоа што може или не може, ние тешко може да се врши тоа," || На екранот банери за време игри и реклами за време на половина пат ќе биде забранета според новите предлози, кои, исто така, вклучуваат спроведување на задолжителните проблем коцкање предупредувања оператор маркетинг материјали и казни на операторите кои се наоѓаат прекршување на нови регулативи.Белгија е регулирана онлајн игри на пазарот е лансирана од шест години и минатата година Белгискиот министерство за финансии донесено законодавство одлуки онлајн коцкање услуги се оданочува според ДДВ закони.Според последните бројки објавени од страна на Белгискиот Асоцијација на Игри Оператори (BAGO) само 15% од Belgians употреба на меѓународно лиценцирани коцкање сајтови колку слот машини на choctaw казино. BAGO веруваат дека овој број ќе се зголеми на 50% треба да предложените рестрикции му се изрече на Белгискиот имателите на одобренија и дозволи.Белгискиот пратеник во Собранието, Питер Де Декер поздрави нови предлози, велејќи: || "За тутун рекламирање веќе постојат строги правила и постојат етички стандарди околу алкохол.Нешто мораше да се случи околу коцкање.Ние не смееме да бидеме слепи за да фактот дека повеќе се фрли или за маките кои се причините за тоа да се луѓе кои се тешко на сите колку слот машини во пустината дијамант казино.