како функционира онлајн казино

texas holdem poker marina bay sands

Черчил Падови Инкорпорирани соработува со Kambi и GAN да се обезбеди спортски обложувања и онлајн игри содржина за своите BetAmerica бренд.Следниве од своите неодамнешното проширување со LeoVegas, Kambi има договорено спортски обложувања партнерство со операторот, со GAN, исто така, за потпишување за спортско обложување и онлајн казино.Черчил Падови' BetAmerica бренд е достапна во Њу Џерси, Пенсилванија, Индијана и Мисисипи како функционира онлајн казино. Kristian Nylén, извршен ДИРЕКТОР, Kambi, рече: "Тоа е задоволство за Kambi да биде партнерството со CDI и нејзините BetAmerica бренд, кој има потенцијал да се има корист од нејзиниот пазар за пристап и постоечки клиент базата на податоци."Бил Carstanjen, Черчил Падови извршен ДИРЕКТОР, рече: "Ние веруваме дека транзицијата кон Kambi и GAN како нашата нова технологија на сервиси ќе им овозможи на нашиот тим да се изврши rollout на BetAmerica sportsbooks и онлајн игри на производот, нудење на поефикасно како држави се движи да се легализира и спроведување на прописите дозволи спортски обложувања и онлајн игри на среќа во наредните години."Dermot С како тоа функционира во казино.
Smurfit, GAN извршен ДИРЕКТОР, рече: "Ние со нетрпение очекуваме да дополнување на BetAmerica бренд со нашите високо оптимизиран технологија платформа и овозможување на CDI ефикасно да се инвестира своите маркетинг капитал за да се привлечат лојални спортски обложувања и онлајн игри играчи." texas holdem poker mejores jugadas.