како да го направите казино heist sneaky

best online poker real money australia

Не е важно во која земја сте зборуваме, кога станува збор за битката со текот на коњ тркачки давачки, има нула љубов изгубени помеѓу bookies и луѓе со коњ срање на нивните Wellies.Најновите ред започна во Ирска кога Ирското Bookmakers Асоцијација (IBA) направија тврдат дека Коњ Тркачки Ирска (HRI) правев мочаат-лоша работа со пари го добил од bookies, која IBA рече дека е доказ дека HRI не го заслужуваат еден денар повеќе отколку што беа веќе добива.Во што тврдат, IBA е Покажуваат беше 'форензичка процена' на HRI е годишни извештаи извршена од страна на сметководители КПМГ во име на IBA.Од тогаш, сепак, КПМГ го отфрлил IBA тврди, се наведува дека прелиминарната анализа во својот извештај "не се атрибути кои би обично ги поврзуваме со една судска истрага" и затоа "не беше во нашиот поглед соодветна основа за заклучоците извлечени и коментари издадени од страна на IBA." Како такви, КПМГ е во режија на IBA да 'прекин и да се воздржи" иднината употреба на извештајот.Не се подготвени да се погледне публицитет подарок коњ во устата, HRI е извршен ДИРЕКТОР Брајан Kavanagh веднаш извика на IBA се однесувале "немир во нивна злоупотреба на .. како да го направите казино heist sneaky. недостатоци и бесмислени фигури во клевети кампања против HRI и Ирски трки индустрија." Да не биде outdone, на IBA тврди дека HRI трошење е "надвор од контрола и да бара соодветна истрага" и дека IBA беше 'bemused во обидите да се disown личности кои се верификуваат од јавно документи и службените сметки.' Пиштоли на зора, секој?Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да го направите казино heist молчи и sneaky.