кој е сопственик на хард рок казино езерото тахо

слот машина за продажба скотсдејл а до ш

ОБЕДИНИ ТУКА унија лидери на национално ниво во средата повика за индустрија и конгресот лидери да "дејствува решително" со помош по невиден затворање на туристичката бизниси како резултат на coronavirus појава.Во некои хотели низ земјава, вработување е паднат под 10 проценти, принудувајќи отпуштања и furloughs, унијата лидери рече кој е сопственик на хард рок казино езерото тахо. "Ни треба спас за Американски работник, а не само еден спас за Американската индустрија," ОБЕДИНИ ТУКА Меѓународни Претседателот D слот машина за продажба во јужна африка. рече Тејлор.Унија лидери биле pitching стимул пакет од $150 милијарди долари за туристичката индустрија работници слот машина за продажба тексас. "Имаме проблеми со невработеноста.Имаме криза подготовка за здравствена заштита.Имаме криза на домување.И, имаме криза на болни-оставете ги плати.И, ние веројатно ќе имаат криза за храна марки, бидејќи ако тоа е тешко да се направи невработеност, јас би се замисли многу држави се направи добивање на храна дека многу повеќе тешко, премногу.Американскиот работник треба да биде на маса кога имаме дискусиите," тој рече.Тејлор, рече тој, е да се очекува конгресот акција до крајот на неделата, но тој истакна дека работниците — не само индустрија — да биде врвен приоритет слот машина за продажба скотсдејл а до ш. "Ние не веруваме во trickle надолу", рече тој мисисипи заливот брег казино одморалишта. "Ние веруваме во дното нагоре, и ние треба за Американски работник да биде врвен приоритет во ова обновување, бидејќи 70% од нашата економија е потрошувачката, и ако ние не се добие на луѓето плаќаат, безбедност на домување, безбедност на здравствена заштита, безбедност на боледување, ние ќе го продолжи агонија на Америка и Американскиот работник." Во неговото воведно, Тејлор поздрави Дин Места Ltd.и MGM Места Меѓународни за pledging да продолжи да ги плаќа своите работници во блиска иднина.Две компании се направени своите ветувања пред Gov. Стив Sisolak нареди на 30-ден исклучување — во еден подолг временски период од најмногу се очекуваше. мисисипи заливот брег казино отворање.