видови на игри во казино

вистински казино де санта круз де тенерифе

И покрај неодамна на снимањето на над 19% зголемување од година на година во годишен вкупен бруто игри приходи во износ поголем од $33 милијарди долари, што, наводно, се чини дека 40 казина во Макао хит оваа подобрена слика од потпирајќи се на помалку лиценцирани junket оператори.Според извештајот од GGRAsia цитирајќи официјални информации од Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото на регулаторот, бројот на junket оператори лиценцирани и во поранешниот португалски енклава за јануари падна од 126 пред една година до сега стојат во 109, која ги опфаќа и двете друштва и едно лице претпријатија видови на игри во казино. Junket оператори работат во партнерство со казина, со цел да привлече високо-вредност коцкари и GGRAsia пријавено дека последните 13.5% намалување во бројот на една година лиценци претставува петтата такви годишен пад како Macau 2013 почна со некои 235 такви проблеми.Иако Игри Инспекција и Координација Бирото, наводно, не даваат никакво објаснување за diminution во годишниот junket оператор лиценци, GGRAsia шпекулираа дека оваа влошување може да биде резултат на построги правила спроведени од страна на регулаторот од 2015 година типови на играчи на покер. GGRAsia дополнително се наведува Паоло Мартинс Чан, Директор за Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото, како открива дека дури и повеќе строги прописи кои се однесуваат junket оператори наскоро би можеле да влезат во законодавниот процес.Под доаѓање предложениот закон, лиценцирани фирми ќе бидат предмет на повисоко капитал депозит граници додека соодветноста на нивните финансиски сила и акционерска структура би згора на тоа се истражува. вистински казино апликации кои се плаќаат вистински пари.