4 писмо зборови користење на слотот

er gambling ulovlig i norge

На 27 декември, на Ute Планина Казино и хотел кој се наоѓа во Towaoc претстави првиот надворешен надградба на објект од отворањето.На реконструирам чини $5.5 милиони евра, со работата откриени во текот на една вечер во која беа вклучени благослов и осветлување церемонија.Казино прв отворен во 1992 година со хотелот да се следат со години подоцна во 2004 година 4 писмо зборови користење на слотот. Гери Hayes е Приправник Генерален Менаџер за казино, кој изјави дека со повеќе од 2 милиони возила донесувањето од страна на местото секоја година, казино потребни за да се направи се ' што може за да остане конкурентна и да се привлечат посетителите на одморалиштето.Еден од најпознатите да се обезбедат забележителни подобрувања на имотот е новиот опкружувачки LED осветлувањето и сигнализацијата.На porte припоено беше редизајниран како и главните казино влезот.Зградите на одморалиште сега имаат earthen шема на бои и се осветлени со Ute керамика дизајни, како и да има истакнати племенски печат 4 писмо зборови користење на казино. DeAnne Ѕид е член на племенски совет кој го коментираше новиот промени се наведува дека вистинска смисла на гордоста е дадена на племенска заедница, државата и вработените.Ѕидот коментира: "Ние се стреми заедно за просперитет и имаат визија за нашиот народ".Проектот е финансиран преку кредити кои беа издадени од Ute Планина Ute фондот, кој беше наменет за економски развој.Фондот првпат беше формирана од населено место, вклучувајќи вода права на Долорес Реката.Да реконструирам на надворешноста, казино одлучи да ангажира iFive Дизајн.Тоа беа потребни четири месеци за реконструирам да биде завршена и надградба на е најновиот од серија на постепено надградби.Според Hayes, казино е инвестирање во иднината.Назад во април, поголем видео marquee беше инсталиран, чини 1 милион долари.На Kuchu ресторан беше преобликува, како и нови игри поставени на игри на подот.Во следната фаза на плановите вклучува горниот кат соби за гости на хотелот се преобликува кои треба да чини околу $1.5 милиони евра. era immobilier agence du casino.