колонијалната плажа va riverboat казино

рулет welke nummers vallen vaak

Додека на пазарот на трошоците притисок на виделина многу пазарот загриженост на маргина и заработка, оператори веруваат трошоците крстоносните се уште е податлив," аналитичарите Кенет Fong и Изида Вонг напиша. Силен раст на пазарот во текот на изминатите неколку години некако се изгради многу на 'масти" и неефикасност во цената структура" на забелешка додадена.р Fong и Ms Вонг рече: "Генерално, операторите се во потрага по 8 до 10 проценти, зголемување на персоналот трошоци во 2015 година, но тоа е потребен како агресивен на платите што ги нудат нови својства [во Cotai] кога се тие [properties] се отвори во 2015 година." xecutives од "топ-пет" junket оператор во Макао и анонимен игри консултант, исто така, присуствуваше на настанот, Кредит Свис, рече.abour прашања – во врска со недостаток на работна сила понудата на плати барања и последователни повисоки трошоци – се стави притисок на Макао е казино оператори.Тие се натпреваруваат за нови работници и да се дадат подобри услови за искусни оние што веќе ги имаат, во рамките на подготовките за големиот Cotai одморалиште отвори меѓу 2015 и 2017 колонијалната плажа va riverboat казино. espite повисоки плати и зголеми придобивки, многу казино работници не се појави да бидат задоволни и да се преземат за да на улиците во последниве недели.Трудот активист група Редови на Macao Игри, кој е успешен во организирање на неколку улични демонстрации, е повик за 10-процентно зголемување на заработувачката преку казино индустријата за не-менаџерските позиции, особено за дилери рулет што значи зелената значи. Ние разбираме од неколку оператори кои тие се агресивно посетување буџети и трошоците структури на разни сектори за подобрување на ефикасноста," Кредит Свис аналитичари пишува во петокот забелешка рулет wer gewinnt bei 0. Примерите вклучуваат: охрабрување на вработените да преземат повеќе празници за време на престој, разгледување на рекламирање и промоција буџети (одложување на оние настани за кои не се донесе непосредна корист), замрзнување headcount, [и] намалување на трошоците за ВИП маркетинг/играчите развој." р Fong и Ms Вонг одговориле позитивно влијание на ваквите трошоци за заштеда на мерки на ограничување треба да станат видливи почнувајќи од четвртиот квартал од оваа година. рулет welke nummers vallen vaak.