неговото место на островот видите казино

црн даб казино tuolumne калифорнија

Иднината на Ознака за земја на Хотелот и неговите поврзани Фараони Палата Казино е неизвесна по петок рокот за претходно најави стекнување договор помина без финален договор биде склучен.Според извештајот од GGRAsia, крајот на Март видов Macau Легенда Развој Ограничен потпише писмо за намери во однос на потенцијалната продажба на своите местото на поединец се нарекува "Li C K".Во тоа време, тоа што е опишано на купувачот како што е "значително акционер" и "поврзано лице на компанијата" иако Хонг Конг Економски Весник идентификува мистериозниот купувач како Li Чи Keung, кој е опишан во Макао-врз основа казино услуги на фирмата 2016 година привремената извештај што се држи околу 12% од нејзините акции.Хонг Конг-листата Macau Легенда за Развој се Ограничени, исто така, работи на Вавилон Казино во Рибар е Пристан област на Макао под лиценца игри на среќа кои се чуваат од страна на SJM Holdings Limited и изјави во следните поднесување дека таа влезе во преговори со втора фирма во однос на иднината на Ознаката Хотел и на своите Фараони Палата Казино неговото место на островот видите казино. "Во моментов, компанијата е одбиена од страна и е во преговори со потенцијален купувач, независна трета страна, на потенцијалните располагање на имот и останува позитивен на располагање," читање на поднесување црн даб казино денот на благодарноста вечера. "Се очекува завршување на располагање ќе се случи наскоро по потенцијален купувач завршува својот длабинска анализа и потребните регулаторни одобрувања во Макао и Хонг Конг се добијат." Август видов Macau Легенда за Развој се Ограничени, која е предводена од поранешниот Macau законодавецот Дејвид Chow Kam Фаи, извештај за привремена загуба за шест месеци до крајот на јуни од околу $22.6 милиони денари, што е повеќе од двојно од $8,8 милиони дефицит за тоа се изјасниле за истиот период во 2015 година црн даб казино денот на благодарноста бафет. Сепак, веста не е воопшто лошо за Макао Легенда за Развој се Ограничени како тоа заврши неговото стекнување на Savan Вегас Хотел И Забава Комплекс во Лаос претходно овој месец, по плаќаат $42 милиони евра во Мај.Договор за целосна услуга казино, хотел и одморалиште, исто така, содржи 50-годишна игри монопол за трио на југоисточните Азиски нации е провинции вклучувајќи го и својот најголем, Savannakhet Провинција, кои се составен дел на земјата на границата со Тајланд. црн даб казино tuolumne калифорнија.