хард рок казино бонус регистрирате

реки казино промо кодови илиноис

Дин Места Ltd хард рок казино бонус регистрирате. (NASDAQ:ДИН) беше сам во среда е по-часа сесија, движејќи се помеѓу загуби и добивки, откако компанијата објавија третиот квартал резултати кои дојдоа во добро кратко на Вол Стрит очекувања.Операторот на Бис и Дин на Лас Вегас Лента пријавено губење на три центи за споделување за јули преку септември период на приходи од $1.65 милијарди долари.Дека загубата е врз основа на општо прифатените сметководствени принципи (GAAP).Аналитичарите се очекуваат заработка на 83 центи по акција за промет на $1.67 милијарди долари.На не-GAAP основа, игри на компанијата заработил 17 центи, па под 90 центи прогноза од страна на аналитичарите.Како што беше широко се очекува, Макао беше влечете на Дин со резултатите.Во септември, компанијата ги намалија своите прилагоди сопственост заработка пред камати, даноци, амортизација (EBITDA) и приходи прогнози за јули и август на полуостровот, наведувајќи дека на третата четвртина броеви во најголемиот светски коцкање центар ќе биде слаб.Оперативни приходи се намалија $132.4 милиони и $105.3 милиони во Дин Палата и Дин Макао, соодветно, од третиот квартал на 2018", рече компанијата во соопштението.Во третиот квартал, овие две својства се во комбинација за $1.09 милијарди на операторот $1.65 милијарди долари во вкупните оперативни приходи, underscoring важноста на Специјалниот Административен Регион (SAR) да Дин финансиски резултати.Неколку, ако ги има, на главните Macau играчи како levered да Вип, како што е Дин, и дека чувствителност беше на екранот во неодамна завршените квартал.Табела игри промет во ВИП операции беше $10.52 милијарди долари, а 32.3 проценти собори од годината-порано период, според компанијата.Додека табела игра победи како процент меѓу high-end коцкари на полуостровот е повисока за речиси 3.20 проценти за последниот квартал, споредливи метрички меѓу маса играчи на пазарот одби 9,2 проценти.Дин останува посветена на полуостровот и се очекува реновираниот Запад Казино во Дин Макао, еден од својот најнов инвестиции таму, за да биде подготвен до крајот на оваа година.Макао не беше само повлечете Дин е септември квартал резултати.Компанијата рече прилагоди сопственост EBITDA во Лас Вегас падна 7.6% на $88 милиони денари, под консензус проценка на $102 милиони евра.Постојат некои знаци дека Дин е Лента бизнис може да ги собереш во текот на наредните квартали како додатоци доаѓаат онлајн хард рок казино sioux град бафет. "Нашата стратегија на Дин Лас Вегас продолжува да вроди со плод, како што се зголеми уделот на пазарот во нашите домашни игри бизнис и возеше скоро 4% од година на година раст во приходите по достапни соба (RevPAR)," рече извршниот ДИРЕКТОР на Мет Maddox во соопштението хард рок казино sioux град концерти. Maddox додаде дека компанијата 430,000 квадратни метри простор за состаноци проширување е закажана за да го отворите во првиот квартал од следната година, и дека "информации од состанокот planners е многу охрабрувачки." Јули преку септември временска рамка беше првата четвртина на операција за Бис Бостон Харбор, Дин е најновите игри сопственост.Иако дека местото има стане лидер меѓу Нова Англија казина, тоа не беше имун од разочарувачки резултати.Трета четвртина прилагоди сопственост EBITDA во тоа integrated resort беше $7.7 милиони евра, недостасува $15 милиони аналитичари очекува.Како на ова писание, Дин акции беа повисоки за 1.85 проценти во по-часа тргување.Состојбата е повеќе од 23% од година-to-date. реки казино промо кодови илиноис.