што време е вклучена во холивуд казино

мобилен казино 120 слободен врти

Австралија-базирани игри снабдувач, Aristocrat Слободно изјави дека тоа ќе се стекнат со Сиетл-базирани игри на компанијата, Големи Риби Игри за $990m.Компанијата е дел од една единица на Черчил Падови, и е дел од Aristocrat е во план да ја зголеми својата социјална игри стапало.Компанијата, исто така, неодамна стекнати Plarium Глобалната Ltd за $500m во готово, во малку да ја прошири својата социјална казино бизнис.Тревор Croker, Главен Извршен директор и Управниот Директор на Aristocrat, рече: "стекнување на Големи Риби веднаш ќе обезбеди скала низ целата наша дигитална платформа, по последните стекнување на Plarium, која се прошири нашите дигитални бизнис во брзо растечки социјални игри на пазарот.Бил Carstanjen, Главен Извршен Директор на Черчил Падови Incorporated, додаде: "Голема Риба е многу успешен бизнис со светла иднина дека ќе биде најдобро реализира со тоа што се дел од Aristocrat е стратегија и визија за нивните онлајн и мобилни игри портфолио."На CDI Одборот на Директори има одобрено до $500m на споделување на repurchases од средствата на Големите Риби продажба што време е вклучена во холивуд казино. "Нашите дигитални приходи приближно двојно од Ани$651m, про-форма за стекнување на Plarium, да Ани$1.3 bn за годината што завршува на 30 септември, 2017," Croker додаде."Нашите социјални казино бизнис ќе стане вториот најголем социјалната казино издавач на глобално ниво, со зголемување на приходите од Ани$383m да Ани$641m за годината што завршува на 30 септември, 2017."Стекнување на Голема Риба, ќе, исто така, материјално да ги прошират нашите социјални игри стапало, позиционирање Aristocrat понатаму да извлечат извесна корист од растот во мобилни игри по стекнување на Plarium."Преку континуирана оптимизација на Голема Риба постоечки успешни апликации, заедно со Големи Риби е атрактивна изведба на нови наслови во двете социјална казино и социјални игри, оваа трансакција идеално позиции ни да се извлечат извесна корист на позитивен раст outlook во секоја од овие марка." мобилен стан покер вистински пари.