цезар казино кредитна телефонски број

правило на игра казино блек џек

Напори за да се донесе казина на три окрузи во Арканзас може да биде во опасност по службено назначени од страна на јужниот дел на државата е највисок суд најде дека голем број потписи собрани во корист на ноември ливче иницијатива беа неправилно смета како легитимни.По петицијата се вози од Арканзас Победи Во 2016 година група која успеа да собере 100.000 потписи, Арканзас избирачите да им се даде шанса на 8 ноември да го дадат својот гласање на предложениот амандман на државниот устав.Треба да оваа ревизија помине, еден казино би ѐ се дозволи на секој од Милер Каунти во близина на Тексас граница, Boone Каунти во Ozark Планините и Вашингтон Каунти во северозападниот дел на државата.Сепак, една група која повикува самата Комисија За Заштита Арканзас Вредности/Стоп Казина Сега и двајца од неговите членови, Чак Lange на Бакстер Округот и Бил Walmsley од Независноста Каунти, поднесена тужба предизвик валидноста на собраните потписи почетокот на минатиот месец бара од државата да ги поништи резултатите од доаѓањето на гласање.Во одговорот, Арканзас Врховниот Суд именувани Јован Jennings како "посебен господар" да се погледне во анти-казино група тврди и неговото последователно 16-страница извештај сега се најде дека Арканзас Секретар На сад, Марк Мартин направи две грешки при издавањето на уставниот амандман референдум.Според извештајот од Арканзас Демократ-Весник весник, Jennings' го објасни дека Мартин канцеларија не треба да им се даде спонзори на предложениот амандман дополнителни 30 дена да ги собереме повеќе потписи во јули и беше, исто така е погрешно да се потврди петиција вози како успешна, два месеци подоцна цезар казино кредитна телефонски број. "Ние сме многу задоволни со наодите на "специјални господар"," рече Lange, чија група е, наводно, да бидат поддржани од страна на Делавер Северна Компании Incorporated, која работи Вест Мемфис' јужната земја Парк Игри И Трки правило на блек џек нула. "Јасно е дека "специјални господар" констатира, како што имаме ние, дека овие Мисури, момци, се обидовме да се повлече брзо еден на Arkansans и фатен.На надвор од државата опортунисти туркање овој амандман ангажирани надвор од државата оперативците кои не се разбере или да се следат Арканзас' закони да го спроведат својот потпис собирање процес.Ние сме убедени дека, како овој процес игра надвор, дека и Арканзас Врховниот Суд и луѓето од Арканзас ќе го гледаат овој амандман за што е тоа е, измама да биде извршено врз добри луѓе на Арканзас и ќе го одбие тоа." Комисијата За Заштита на Арканзас Вредности/Стоп Казина Сега е згора на тоа, наводно, се поддржани од страна на Oaklawn Jockey Клуб Incorporated, која работи на Oaklawn Трки И Игри во градот на Топли Извори, а наводно во својата тужба дека про-казино спонзори на амандман имаше првично поднесени 63,725 валиден потпис, кој беше на 80-повеќе отколку што беше потребно за да се добие 30-дневно продолжување во јули како тие се обиделе да добијат 84,859 имиња потребни за да се добие нивна мерка на ноември е гласачко ливче.Но, тоа навеле дека 729 на овие имиња биле неправилно се вклучени во првичната се брои.Во неговите откритија, Jennings објасни дека спорните потписи "не треба да се смета за било каква цел", кој би се виделе број на имиња се намали за 62,996 и значеше дека 30-дневно продолжување ќе им биле доделени правило на играта казино пиратски. Jennings, исто така, се согласија со Комисијата За Заштита на Арканзас Вредности/Стоп Казина Сега дека спонзори на амандман не успеа да добие позадина проверки на 15 платени canvassers со Мартин потоа пребројување 1,603 потписи овие претставници се собраа како валидни за почетна и крајна verifications правило на игра казино блек џек.
"Одговорноста на "специјални господар" е да се направи наоди од факт", рече Роберт Coon од Арканзас Победи Во 2016 година покер big blind. "Во конкретниот случај, "специјални мајстор" излегоа надвор од неговата власт и се направени заклучоци на правото.Ние не се согласуваат со неговите откритија на фактот и заклучоци на правото, што биле јасно ред.На [Арканзас] Врховниот Суд се уште има голем број на предмети допрва треба да се разгледа во овој случај, вклучувајќи го и нашиот предлог да го разреши за недостиг на надлежност, што две други гласачките одбори имаат поднесено слични движења со судот.Ние веруваме дека судот ќе ги испита рекорд тесно и да го применуваат законот на фер и прецизно." На Арканзас Демократ-Весник објави дека Мартин одби да коментира за ова прашање, додека крајната одлука за тоа што предмет на акција за сега се земе почива со Арканзас Врховниот Суд. мали слепи дилер.