Mohegan сонцето казино на небото

покер лице roblox id забавена

Научни Игри Корпорација најави нови мало технологија која вклучува размена на инстант лотарија играта е поставена за да се тестираат во осум држави преку 7-Eleven mohegan сонцето казино на небото. SCiQ е одобрен за тестирање во 7-Eleven е со инсталирање на нови SCiQ точење.Пилотите се сега живеат во Аризона, Тексас, Охајо, Јужна Каролина, Мејн и Северна Каролина.Инсталации се закажани за Грузија, Пенсилванија и Њу Јорк.Во соопштението за лансирање, Група Главен Извршен директор на Лотарија за Научни Игри, Џим Кенеди, коментираше: "инстант Лотарија игри се $80.7 милијарди потрошувачите за производот и главен двигател на мало продавница посети.Сепак, никогаш порано единица ниво на технологија која управување со производот за безбедност, контрола на залихите, малопродажба, брзина-на-услуга и сметководство за трговците на мало покер лице roblox изменување на упатството.

SciQ е поставен да го револуционизира начинот на лотарија производи се продаваат на мало." Научни Игри создадени SCiQ како начин за подобрување на лотарија финансиските перформанси за производи и да ги отстрани предизвици кои се јавуваат со продажба на лотарија производи во малопродажни продавници.На потрошувачите страна, новата технологија им овозможува на корисниците лесно и удобно користење мобилни технологии да се направи купување.Со SCiQ технологија, продажбата соработник на мало место ќе го избере игри корисникот сака да купите преку дигитален нарачување на екранот.Плаќање потоа се собираат и игри се издаваат преку SCiQ систем.Игри потоа се даваат на играчот. покер лице roblox id код.