она што на времето го прави холивуд казино вклучена отвори

колку многу зборови се наоѓаат во казино

Во средата, Гувернерот Ендрју Cuomo потпиша бил во право дека legalizes дневниот фантазија спорт индустрија, во рамките на државата Њујорк.Таквите оператори како DraftKings и FanDuel сега можат да ги нудат своите услуги во Њујорк без страв од гонење.Државата Игри Комисија има право да ја регулираат оператори, со надзор во место, заедно со заштита за играчи.По потпишувањето на мерка во законот од вчера, Cuomo изјави дека секојдневно фантазија спорт има докажано да биде популарна во државата, но до сега ваквите натпревари се работеше под без надзор, без заштита во место за играчи.Со новата легислатива, на вистинскиот баланс е создадена што ќе им овозможи на активност на DFS да продолжи со надзор од регулатори на државата, вклучувајќи ги и новите потрошувачки права и дополнителни средства за образование.Во Март оваа година, секојдневно фантазија спортски сајтови на DraftKings, FanDuel и Yahoo се затвори по договор беше погоден меѓу брендовите и на јавниот Обвинител на државата, Ерик Schneiderman.Во 2015 година, Schneiderman имаше донесе одлука дека секојдневно фантазија спортски натпревари беа во спротивност на тогаш актуелните состојби коцкање закони.ЗНАМЕТО има изјави дека ќе продолжи да се спроведува и одбрана на новиот закон, но се уште ќе продолжи својот случај против DraftKings и FanDuel она што на времето го прави холивуд казино вклучена отвори. Schneiderman беше цитиран во nydailynews.com, наведува дека тврдењата на лажно рекламирање и измама на потрошувачите за минатото однесување од страна на FanDuel и DraftKings ќе продолжи да се движи напред и покрај новиот закон.Законот, создадена од страна на Државата Сенаторот Џон Bonacic и Собранието Трки и Wagering Одбор Претседател Гери Pretlow, се дефинира активноста на дневни фантазија спорт како игра на вештина кога беше претходно смета за игра на среќа.Со новиот закон, сајтови, кои нудат дневни фантазија спортски игри ќе треба да добијат лиценца од државата.Даноци ќе треба да се плати од 15% на бруто приходите по награди се платени колку победа раце се има во покер. 0.5% во даночните исто така, ќе се наплатува за покривање на надомест за лиценцирање.Најџел Eccles е Главен Извршен Директор за FanDuel кој изјави дека потпишувањето на законот е највисок премин достигнување за индустрија и дека иднината на фантазијата спортски е потврдена во државата Њујорк колку белата чипови за покер. FanDuel очекува законската моментум да продолжи и да се забрза, како дополнителни членки се реши ова прашање.Со усвојувањето на законот, Њујорк станува 8 државата да помине законодавство legalizes секојдневно фантазија спорт од 2016 година почна.Претставници на Државата Њу Јорк се утврди дека индустрија треба да биде во состојба да генерира колку што е $4 милиони долари годишно во приходите од даноци.Овие пари ќе се користат за финансирање на образованието во рамките на државата.Законот всушност беше одобрен во текот на годишна сесија во јуни, но Cuomo допрва треба да го потпише законот, како тоа не беше доставена до неговото биро до овој минатиот вторник. колку многу зборови се наоѓаат во казино.