добиете добар во texas holdem

како не префрлани коцкање работа

Тоа би можело да биде дека Kazuo Okada е големи планови во Филипини почнуваат да се разрешат?Ок, тоа сепак може да биде малку прерано да се размислува на тој начин, но голем дел од луѓето беа секако фатени off guard кога Okada, иако неговите подружници во Филипини, одлучи да се откажат од нејзиното партнерство со Век Својства Група за развој на $2-милијарди Манила Bay Места во Забава Градот.Никој не виде дека еден доаѓаат, вклучувајќи ги, како што се испоставува Век Својства.Изненадувачки најавата беше во откривање на Филипините Берза по Век Својства потврди дека добил известување за раскинување од Орел јас Landholdings Inc, Орел II Holdco Inc и Brontia Ограничен.Патем, Орел јас, е сопственик на земјата каде Манила Bay Места е изградена на, е во сопственост на Тигар Места за Одмор и Забава Корп, кои, пак, има Okada е казино лиценца во Филипини, е, исто така во сопственост на Okada е матична компанија во Јапонија, Универзална Забава Корп колку Што Орел ми е идејата за намалувањето Век Својства, компанијата беше курт во својот одговор да GMA Вести, одлучуваат само да се каже дека инвестицијата договор беше извршена од страна на три лица.Но бидејќи еден од трите страни се повлече од рече договор, компанијата мисла најдобро да се запре на преговорите добиете добар во texas holdem. "Затоа, ние испрати известување за престанок да Век Својства." Не е изненадувачки, вестите не седат и со Век Својства, кој сега е во процес на спроведување на правни мерки против Okada е компанија со разбирање дека на известување за престанок што го добил не беше само предвремена, но, исто така, е неосновано од причини што тоа нема правна и договорна основа.Мерењето на известувањето за раскинување е дури и повеќе тежок бидејќи Век Својства веќе испратил известување на спорот за Орел 1, Орел II и Brontia на 21 Март, во суштина предизвикувајќи задолжително 21-ден дискусија период.Очигледно, Орел ми е одговор дека "дискусија" беше да се намали врските со својот партнер.Она што е да се стане малку јасно е дека промените се направени од оригиналниот договор помеѓу две страни, нешто Век Својства директор за односи со инвеститорите Кристина Garcia рече дојде од Okada навивачка група се glottis да се запре коцкање. "Тоа беше повеќе на ексклузивност за да се направи на станбен и деловен...што ни се случи да не го потпише, бидејќи она што сакав беше оригиналната структура што тие предложи," Garcia кажано локалните репортери.На крајот, Век Својства се уште е отворена за mending огради со Okada група со надеж на постапка со проектот во случај на спор е решен.Но врз основа на Орлите јас поновата историја со земјиште на програмерите во Филипини, кои брод е се повеќе и повеќе шанси да имаат веќе пловел.По сите, ова е истата компанија која не можеше да дојде до договор со две земјиште програмерите минатата година, имено Robinsons Земјиште Корп и Империја на Исток Земјиште Стопанства.Тоа е фер да се претпостави дека Okada се случува за да додадете друга партнерство не успеа во своето работење во Филипини?Изгледа тоа од нашите поволна точка.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre добиете добар во онлајн покер.