лошо ram меморија

кога ќе покер соби отворени врати

Индија-базирани Делта Корп Ограничен се очекува да продолжи со објавување на позитивни резултати и за својата земја-базирани и варијабилна казино операции, со нето приходи за третиот квартал од фискалната година 2019 постигнување Rs2.06 милијарди долари (29.22 милиони евра), 26.9% повисока од соодветните период од претходната година.Унија Игри е Грант Govertsen, во една белешка, рече дека приходи бројки, и EBITDA (заработка пред камати, даноци, амортизација, и амортизација) од Rs840 милиони ($11.93 милиони) биле "во согласност со консензус." Бруто приходите од игри на среќа операции беше Rs2.02 милијарди долари (28.70 милиони евра), а 29.6% зголемување од октомври до декември 2017 лошо ram меморија. Онлајн игри во меѓувреме го донесе во Rs378.3 милиони ($5.37 милиони евра), 33.11% повисока од година во година слот предизвикува bsod. "Овие стапки на раст беа широко е во согласност со нашите очекувања, кои доаѓаат во квартал," Govertsen рече, додавајќи дека компанијата EBITDA маргина на речиси 41% е највисока од државата на Гоа, каде Делта работи на четворица од своите казина, зголемена за лиценци од Rs3 милиони евра за Rs10 милиони минатиот април.Аналитичарот рече uptick во segmental маргините на онлајн активности, при управување со намали на маркетинг и промотивни трошоци, додека одржување на приходите расте, потпомогнати со EBITDA маргина лошо реката казино ashland висконсин. "Гоа продолжува да се демонстрира најдобри во класата раст.Додека ние вредност Делта врз основа на идна земја-врз основа казино операции, реалноста е дека компанијата тековната riverboat операции се постојано доставување на најдобри маса пазар стапки на раст во сите Азија," Govertsen рече, предвидувајќи 36% раст за целата територија на FY2019, и сложена годишна стапка на раст од FY2015 на 31%, профитираат од зголемувањето на двете глава се брои и се трошат по патрон кога ќе покер соби отворени врати. "Ние конзервативно се погледне за раст на север од 20% во текот на следните неколку години однапред на движење на земјиштето," Govertsen рече.Гоа Развој на Туризмот Корпорација (GTDC) има изготвено политика која ќе се префрлани казина премести, и да ги поттикне повеќе забава и туристички активности во областа.Се тврди дека политиката промени ќе значи работење во riverboat казина се преселил на земјата. "Со земјата веќе во рака и со master планирање и во тек бараме Делта да биде прв двигател со највисок квалитет на средства откако формално одобрување конечно ќе пристигне," Govertsen рече.Минатиот декември, Делта најави поднесување на петиција против Daman и Diu владата да ги принудат да дејствува на компанијата барањето за дозвола да работат слот машини на Deltin интегрирани одморалиште, каде што нема казино активност има случено уште од неговото отварање во 2014 година кога ќе покер соби се отвори во калифорнија.
Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога ќе покер соби се отвори во флорида.