велигденскиот остров 2 слот преглед

Доцна во неодамна заклучи Невада законодавната седница, пратениците колумнист и модифицирани политика од ерата на нашата држава е storied коцкање минатото.И, по сите основи, тоа е позитивен чекор за државата и за индустријата.Во 1940 година и '50-тите години, игри својот процут во Невада, благодарение, во дел, да гангстер елемент кој истрча на казина.Има голема илустрирана историја на таа ера во Моб Музеј — Музејот на Организираниот Криминал и за Спроведување на Законот — во центарот на Лас Вегас.1950-тите беа почеток на крајот на моб како и државното раководство признаваат потребата да се обезбеди погоре-одборот игри и безбедна средина за луѓето кои патуваат во нашата пустински оази.Игри на законот за Контрола, во која беа вклучени политики со цел да се тапан од кривичниот елемент, беше одобрен од страна на Невада Законодавната власт во 1959 година. Една од клучните карактеристики, а тоа е систем кој им овозможи на три-држава-членка Игри Одбор за Контрола да дава препораки за сите аспекти на игри лиценца кандидати.Одборот препораките ќе одат на пет-член Невада Игри Комисија за финалното разгледување.Одборот може да се препорача одобрение на примателот или негирање и непризнавање беше бакнеж на смртта.Бидејќи постојните licensees не беа дозволени за водење бизнис со одбиени кандидати, освен ако тие добија специјална дозвола од одбор претседател, победа одобрување беше од суштинско значење за секој кој сака игри кариера — а тоа е како регулатори беа во можност да се тапан надвор на лошо елемент од државата.Комисијата имаше само три опции на одборот препорака.Тие би можеле да се согласат со негирање, укинување на тоа со едногласна пресврт гласа или да го испрати назад до одборот за кои, веројатно, не би имале голем апетит за промена на својот ум.За подносителот на барањето кој доби одбор препорака за одбивање, стратегијата ќе биде да се оди на комисија, мерач на кој начин тоа беше потпрена во текот на претресот, а потоа брзо се движат за повлекување ако тоа не се појави на подносителот на пријавата, имаа можност да бидат одобрени.Недостаток на опции пречи тековната Игри Претседателот на Комисијата Тони Alamo, кои lobbied оваа година за премин на Собранието Бил 75, легислативата што ја дава комисијата една нова опција со препораки што ја добива.Сега, во прилог на негирање, обратен на негирање или remanding прашање на одборот, комисијата ќе биде во можност да гласа за отфрлање на барањето.Под услови на одбивање, апликантот не страдаат од исти последици како негираше подносителот на барањето.Поранешниот Одбор за Контрола член Марка Клејтон, адвокат со Лас Вегас канцеларијата на Greenberg Traurig, изјави клиенти во билтен дека тоа е добредојдена промена велигденскиот остров 2 слот преглед. "Претседателот Alamo истакна дека одбивањето на барањето има тешки последици на поединец или правно лице," Клејтон напиша со својот соработник, Erica Okerberg велигден бранч смарагд кралицата казино. Alamo одлучи да лобираат за промена реки казино des plaines изградена на вода. "Знаеш кој ние се обидуваат да излезат тогаш," Alamo, рече во едно интервју . "Значи целиот мој точка, која е пречеше мене за 10 години, е дека општеството е променето.Културата е променето реки казино des plaines бенефиции. "На некои луѓе не треба да бидат во игри, но дали сакате стигма на одбивање да се откажам со вас?" Alamo беше успешна и Gov реки казино des plaines вклучена часа.
Брајан Sandoval потпишан AB 75 во законот за Мај 23. Таа влегува во сила 1 јули. е виножито казино бристол отвори.