значењето на црно и бело унијата џек

тиркизна тигар вртење камен казино

acau е маса-пазар бруто игри приходи (GGR) во вториот квартал од 2021 достигна речиси MOP16.88 милијарди долари (US$2.11 милијарди долари), сметководство за 66.5% од градот агрегат казино GGR во периодот.Фигурата – вклучувајќи слот машина приходи застапени зголемување на 16.3 проценти од првите три месеци од 2021, според податоците објавени во петокот од градот казино регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото значењето на црно и бело унијата џек.
IP baccarat, кој во 2019 застапени речиси половина од сите Macau GGR, изнесува за 33.5% од градот казино GGR во три месеци до 30 јуни, во MOP8.50 милијарди долари.Тоа беше пад на 6.8 проценти од претходниот квартал.број на индустријата аналитичарите се споменува во последниве забележува дека Macau VIP сегмент е ставен неодамна под комерцијални притисок, заради комбинација на регулаторните и на пандемија-поврзани фактори.verall, Макао казино GGR во период од април до јуни период застана на MOP25.38 милијарди долари, до 7.4 отсто квартал во квартал.газ-пазар baccarat сам составена 54.8% од сите GGR за вториот квартал од 2021, или MOP13.92 милијарди долари во пари услови – до 15.4 проценти сликате. значењето на црна унијата џек.