законот против коцкање во филипини

trabajo auxiliar de казино faena minera

GTech Holdings Ltd, Хонг Конг-листата снабдувач на опрема и услуги за Кина е лотарија на пазарот, вели дека очекува нови прописи за индустријата за да се воведе оваа година законот против коцкање во филипини.
Ние очекуваме дека во текот на 2016 година народна Република Кина лотарија индустрија, ќе се види понатаму значајни политички текови, вклучувајќи и воведување на релевантни закони и регулативи (особено поврзани со Интернет и мобилни дистрибуција), кои понатаму ќе се регулира и professionalise лотарија надзор," напиша Сонцето Хо, претседател и главен извршен директор на AGTech, во неговата фирма е годишен извештај поднесена во вторникот lavor покер 4 во 1. GTech е Г-дин Сонцето се вели во фирмата годишен извештај: "Во светлина на докажан потенцијал на мобилните и Интернет канали и пријавени коментари на високи Лотарија Агенција и регулатор претставници на неодамнешната годишен лотарија стратегија состанок во однос на лотарија е активен извршување на подготвителни работи за Интернет продажба пилот шема, ние веруваме дека нови интернет и мобилни канали за лотарија на продажбата во народна Република Кина се очекува да бидат одобрени." pon завршување на САД$300 милиони договор, AGTech ќе стане ексклузивен партнер за лотарија бизнис со taobao.com.Г-дин Сонцето потврди за акционерите тој ќе остане и по предвидениот затворање на зделката trabajo auxiliar казино сан bernardo.

Ако завршена, ние веруваме дека трансакцијата ќе ја подобрат AGTech е техничка можност да се развие и да ги прошират нашите постоечки лотарија бизнис и особено ние очекуваме дека нашите мобилни и Интернет лотарија бизнис ќе имаат корист од значителна потенцијалните синергии," рече Г-дин Сонцето. trabajo auxiliar de казино faena minera.