Place du casino monaco inauguration

chumash казино санта марија ca

На lenders' обид да го внесете примачот да се кандидира на Лас Вегас Хилтон се појави да биде foundering по daylong претрес во вторникот.Случајот ќе продолжи денеска по Кларк Каунти Окружниот Суд Судија Елизабет Гонзалес рече дека таа има "сериозна загриженост" за тоа колку игри на лиценца ќе се постапува во случај на контрола на промени.Особено, таа сакаше да ги види сите документи кои ќе му овозможи на off-Лента одморалиште е lenders, филијали на Голдман Сакс Group Inc.и Gramercy Капитал Корп, за да ја користите корпоративна лиценца кои се чуваат од страна на мнозинството на сопственикот, филијалата на Колонија Капитал Корп Под lenders' предлог, Роналд P place du casino monaco inauguration. Џонсон на Премиер Игри Консултанти, на гејминг индустријата ветеран кој го направи едно 15-годишно управување со ангажман во Ривиера, ќе добие лична лиценца од Невада Игри Одбор за Контрола.Тој потоа ќе се работи на хотелот долго сметаат за составен дел на постојните корпоративни лиценца како што припаѓаат на Колонија — иако тоа не е дел од обезбедувањето на lenders зеде во замена за $252 милиони евра во хипотеките на имотот.Џонсон сведочеше дека одбор не го постави пречки на лиценцирање него, но има се подготвени да го прифатат него како примач во пресрет на судската одлука.Томас Касарна, претседател и извршен ДИРЕКТОР на Санта Моника, Калифорнија.-врз основа Колонија, изјави на судот дека тој веќе смета $190 милиони инвестирани во хотел, кои ќе носат LVH-Лас Вегас Хотел името во јануари, да биде суспендиран од страна на влошување на бизнис услови.Во 2½ години преку 30 јуни, Хилтон има објавено на кумулативната нето загуба од $75.2 милиони и формално defaulted на долгот во јули.Исто така, тој рече дека под различни услови, тој ќе се согласи да приемникот да се кандидира на хотелот за да се обиде да го зголеми својата вредност да lenders.Но, што дозволува примачот да се биде пресадена во корпоративна лиценца додека соголување Колонија на сите оперативни орган ќе ја изложуваат кон litany на потенцијалните финансиски обврски, како што се оние што ќе резултира од работникот отпуштања од работа или одвојување на снабдувачот договори place du casino celine dion. "Таму не е преседан за овој вид на предлог," Касарна сведочеа.Одговарајќи на прашање поставено од страна на Gonzelez, тој го нарекува тоа е непрактично да се обиде да се изолирам казино од остатокот на хотелот chumash казино санта барбара ca. "Сè друго, тоа навистина е подружница на казино операција", рече тој.Дури и ако Колонија, која е сопственик на 59 проценти од хотелот, fends исклучување на примачот, олеснување може да биде само привремено.На LVH-Лас Вегас, кој ја загуби својата Хилтон франшиза претходно оваа година, е закажана за да одите до затварање продажба на Јан chumash казино санта марија ca.