најдобри texas holdem обука сајт

quechan казино во близина на yuma а до ш

YGAM, велика БРИТАНИЈА, добротворна организација која работи за да се информира, едуцира и заштита на младите против проблематична коцкање и социјални игри, и која има воспоставено репутација како еден прогресивен организација што индустријата може да работи со, зацврсти својата сениорскиот тим со назначување на Carly Boyt како Шеф на Маркетинг и Комуникации.Карли има работено во високи маркетинг и комуникации улоги за повеќе од една деценија низ различни сектори, вклучувајќи го и туризмот, мода, мало и неодамна во третиот сектор, каде што таа го водеше комуникации за Изгледаат Добро се Чувствувате Подобро, национална добротворна организација која им помага на жените со рак ја поврати својата доверба.Нејзината улога во YGAM е да се изгради, развивање и спроведување на организација за маркетинг и комуникации во сите канали, помогне да се вози многу успешна YGAM Работилници и Студентот и Универзитетот Ангажман Програма, како и поддршка на партнерства со комерцијални организации кои работат во игри и коцкање простор најдобри texas holdem обука сајт. Heralding термин, YGAM Главен Извршен директор, Ли Willows коментира: "По четири години со апсолутна се фокусира на влијанието, испорака и евалуација ние сме сега почнуваат да се инвестира во клучните стратешки улоги во YGAM да ни помогне да се земе лет во 2019/20 како ние работиме во насока на работа со еден милион млади луѓе.Карли е термин е пример за оваа инвестиција и ќе бидат критични во ни помага да се создаде чекор-промена да ја подигне свеста кај стручните лица за нашата социјална намена, како и развивање на позитивни и продуктивни односи ние веќе уживаат со индустријата и додавање на нашата листа на поддржувачи кои го признаваат многу практична работа дека ние се обврзуваат со млади луѓе во областа." Во потрага напред за да предизвиците презентирани од страна на нејзината нова улога, Карли Boyt рече: "нема сомнеж дека сум се приклучи на YGAM тим во возбудлива време, како што сакаат понатаму да се прошири бројот на млади луѓе што се постигне.Јас сум во потрага напред за развој и работа на единствени проекти и кампањи, во поддршка на YGAM раст и стратешки планови." За да дознаете повеќе за работата извршена од страна на YGAM, посетете ја: ygam.org Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre best texas holdem training app.