Organizacion фудбалскиот казино де венецуела

храна фантазија казино голд коуст

"леви" на казина и казино игри, ќе го "зголеми од 35% до 50 проценти", според извештаите на медиумите се врши од страна на Кина Xinhua news agency и Лаос' англиски јазик медиум Vientiane Пати.виш извршниот директор на Хонг Конг-листата казино услуги фирма Macau Легенда Развој Ltd – која работи во Лаос на Savan Легенда Места Хотел и Забава Комплекс вклучувајќи казино – неодамна изјави GGRAsia дека неговата фирма очекува Лаос владата да воведе промени во оданочувањето услови за игри операции во земјата, можеби вклучуваат "standardising" на игри поврзани со даноци и прописи, за сите изборни единици низ земјата.ccording на Xinhua и Vientiane Пати извештаи, цел на сплав на оданочување промени беше да се концентрира на активности кои се сметаат за луксуз или или пороците, наместо потреби за живот.предлог-законот за акцизите, беше презентиран од страна на Lao вицепремиерот и министер за финансии, Somdy Douangdy, на дебата во земјата на Национално Собрание (на сликата) минатата недела. organizacion фудбалскиот казино де венецуела.