хард рок казино тулса ok промоции

листа на слот машини на choctaw durant

Макао е казино concessionaires може да се соочи со што ќе се зголеми даночниот товар откако нивните тековни се занимава со посебен административен регион истекува во 2020 година и 2022 хард рок казино тулса ok промоции. Хонг Конг-базирани Macquarie Акции Истражувачки аналитичар Гери Pinge вели Macau влада има "долга историја на зголемување на таксите и upping даноци по истекот на секој концесиски договор," значењето на ефективната 39% даночна стапка во моментов се платени од страна на казина – 35% на бруто игри приходи, плус дополнителни 4% во општествениот придонес од доход и лиценца премии – најверојатно ќе се зголеми дури и повисоки во почетокот на следната деценија.Казино даноци конституира 83% од Macau на вкупните јавни приходи во минатата година.Невада гејминг даночната стапка е само 6.75%, генерирање на околу 22% од државната власт е годишни приходи.Сингапур даноци неговите два интегрирани одморалиште казина во сплит стапка: 5% за ВИП игри и 15% по маса на пазарот сектор (плус 7% GST).Филипини го усвои 15% данок на странците коцкање во Манила Забава на Градот, а локалните жители плаќаат 27%.Тајван предложи 7% даночна стапка кога го отвара својот прв казино некаде пред крајот на оваа деценија, се издига до 9% по 25 години (плус локалните даноци нема да надмине 7%).Во 1962 година, Макао бараат Стенли Хо е казино монопол да плаќаат фиксен курс на ЧЕТКА 3m.Во 1976 година, Макао утврди даночната стапка на 10.8% од GGR, која се зголеми за 25% во 1982 година и 31.8% од 1997 година листа на слот машини на chumash казино. Pinge сугерира дека регионалната казино натпревар може да се јаде во Макао е приходи, намалувањето на стапката на поврат на владата каса листа на слот машини на смарагд кралицата казино. Pinge очекува од владата да "го зголемуваат и директен данок и придонеси за другите социјални фондови." Макао, исто така може да избере да се зголеми обновување на дозволата премија.Треба да оператори balk на овие барања, Pinge забележува дека постојат многу други казино оператори кои не успеваат да се добие на одборот на Макао сок воз – земете лак, Цезар Забава – и ќе скок во можност да се направи се за изгубеното време, без оглед на даночното оптоварување.Повеќето од концесии истекува во 2022, но SJM Стопанства' доаѓа поради во 2020 година листа на слот машини на choctaw durant. SJM е искуство – и тоа на своите под-concessionaire MGM Кина – ќе покаже колку длабоко Macau има намера да се фрлам на нож.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre индискиот казино во близина на clearlake ca.