можете да го направите дијамант казино heist повеќе пати

tecno spark 3 kb7j price in slot

Садови имаат повеќе право да се јавам kettles црна отколку Кристи има право да се јавам Атлантик Сити е владата "претерани", а потоа recharacterize уште една влада спас во однос на "заштита на даночните обврзници" и кастинг себеси како вечно.Вистината е, Њу Џерси на државната власт, на чело со никој друг, освен Кристи, е еден од најпознатите profligate во сад, со највисок апсолутен и по глава на жител долгови во земјата.Начинот на кој Кристи berates трошењето на неговите навики Атлантик Сити се потчинети те прави да мислиш дека тој е Рон Пол libertarian, кога тој е всушност поблиску до Bernie Сандерс кога станува збор за даночното-и-како се трошат нема утре.Њу Џерси има највисок данок на имот го оценувате на Државата во Унијата, и од далеку највисоката средна данок на имот од $6,579 по парче на регистрирани сопственост.На тркач до е далеку зад, Конектикат во $4,738 можете да го направите дијамант казино heist повеќе пати. Ниту една друга држава, дури и доаѓа оддалеку се затвори.Њу Џерси е во лигата на свој со даноци на имот.Но, тоа не го спречи тоа од се еден од најпознатите задолжена, како и под Кристи.И тоа е човек кој е кажува Атлантик Сити како подобро да управуваат со своите финансии.Најдобар начин за реформи на владата е да ги споделите тоа да банкротира и да ги споделите со оние кои ни е позајмена тоа пари со купување на нејзините обврзници, ја губат својата инвестиција во целост.На тој начин инвеститори ќе размислат за купување на Атлантик Сити општински обврзници, а можеби и тие ќе бидат повеќе внимателни со кредити, тие не се.Она што Кристи има направено е едноставно отлепвам повеќе пари од она што застарените бизнис е оставено таму, и казина може да направи ништо, но се превиткуваат и го земе.Она што ја прави ситуацијата е толку hilariously трагично е тоа една од најголемите компании кои работат во Атлантик Сити е никој друг, од Цезар, кој сега треба да го платат долговите на Атлантик Сити политичари кога тоа дури и не може да го платат својот сопствен голем долг куп.Цезар поседува 3 на 8 големи казина во градот вклучувајќи вклучувајќи Bally е, Harrah ' s, и Цезар себе.На други јавни компании кои се вклучени со она што е лево од местото вклучуваат MGM и Бојд, кои и двете сопствени 50% од Borgata, и Icahn Претпријатија која е сопственик на Tropicana и Труба Таџ Махал.Што во суштина се случи тука е дека Атлантик Сити има локална во близина на монопол на коцкање снабдување во источниот Американски Држави, кои вредност беше напишани со големи букви во недвижности на Атлантик Сити казина, исто како и вредноста да се биде во можност да се возат со такси, без да се harassed од страна на полицијата, се капитализираат во такси medallion.Како Uber растеше, вредноста на medallion tanked.Истиот со казино сопственост вредности.Како што се повеќе и повеќе казина почна отворањето во областите околу Атлантик Сити во области со многу пониски даноци, и како онлајн игри стана легализирани во текот на целата држава, кои капитал вредност seeped надвор во околината како снабдување прошири.Оваа намали имотот вредност на казина, со локалната власт се помалку и помалку приходи до точка каде што беше за да се собори над додека Кристи одлучи за спасување неговите пријатели.Минатата година програма cynically нарекува ПИЛОТ за "Плаќање во Рамките на Даноци" беше вето од страна на Кристи, но има малку практична разлика меѓу кои и она што заврши всушност се случува како на Мај 27 можете да го направите дијамант казино heist со себе. Лекцијата е повторно како да се биде политичар – кога не можете да се подигне "даноци" повеќе, само да ги наречеме "плаќање во рамките на даноци" и даде убав acronym дека ќе добие на луѓето навива за нови почетоци и само да потрае пари во секој случај.Таму е вашиот "ПИЛОТ програма".Има ли иднина за инвестиции во Атлантик Сити?Да, но не сега.Постои само премногу долг кој не ќе биде исчистена од надвор.Најдобар избор за оние кои не сакаат изложеност во "купи кога има крв на улиците" вид на пат е да се купи Icahn Претпријатија.Акцијата е во основа на хеџ фонд кој плаќа навистина убаво дивиденда во 11% како хеџ фондови имаат тенденција да се направи tecno spark 3 2gb ram price in slot. Icahn, исто така, поседува Адут поранешниот својства таму.Ако Трамп го прави тоа на 8-годишна престолот, тој може да се фрли некои даночни долари во својот стар сопственост само за пеколот за тоа, бидејќи тоа е вид на човек што е.Но, дури и Icahn се движат во токсични морето на долгот применети 170% и нели се профитабилни, бидејќи 2013 tecno spark 3 kb7j price in slot. Неговите казина се опоравува малку, иако.Игри приходи беа до 13% во последниот квартал поради конкурент затворачи tecno spark 3 lite price in slot. Icahn може да биде еден од последните мажи стои во Атлантик Сити, но тоа не го направи компанијата здрав со какви било средства.Најдоброто нешто за Атлантик Сити ќе биде за општинската власт на основниот и на Државата Њу Џерси стандардно, како и.После тоа, даноци ќе оди надолу и растот може да започне повторно, со само оние повреда се оние кои се владините плати и оние банки кои одлучуваат да ги даваат владините пари на претпоставката дека обврзници секогаш ќе бидат платени од страна спас ако треба, претпоставката, која отсекогаш докажано точни досега.Проблемот е во тоа што во Кристи е одговорен за трошење не е Фискален Рај на Њу Џерси, една од секои 9 луѓе се на владата храна марки, па стандардно нема да биде убаво.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre petit кочија на рулет leroy мерлин.