на outcasts на покер рамен војвотката опис

е правец крик казино отворена во atmore

Американскиот Сенат, се чини малку веројатно да се помине cybersecurity законодавство за време на куцо патка седница на Конгресот, што значи онлајн покер бил спонзориран од страна на Сенатот мнозинство лидер Хари Рид (Д-NV) и Сен на outcasts на покер рамен војвотката опис. Jon Kyl (R-AZ) ќе треба да се најдат некои други парче мора да помине законодавство на кои тоа може да се закачите на себе.Во сабота, На Ридот објавија дека неколку фактори имаат ganged нагоре за да се намали надежите на полагање на Cybersecurity Акт на 2012 година, вклучувајќи го и чиста обемот на законодавството на куцо-патка маркирам и недостаток на било каков суштински напредок во решавањето на споровите што ќе бидете известени Републиканците да го блокира законот од доаѓаат за да гласаат порано оваа година.На неидентификувани лобист тврди дека дури и ако Делото помина во Сенатот, стекнување на одобрување во Републиканската-контролираат претставничкиот Дом со кои се соочуваат беше уште малку веројатно.Делото е главниот автор, Сенатор Џо Либерман (I-CN), кој се должи да се пензионира на крајот на годината, наводно, се стави на коефициентите на Дело полагање на "помалку од 50-50." Во обид за зголемување на Дело е шансите на донесување, администрацијата на Обама го има се огласува алармот над потенцијал cyberthreats од земјите како Иран.Секретарот за одбрана Леон Panetta, особено, е fanning пожарот од страна на alluding да Иран за потенцијалната вклученост во последниве хакирање напади против НАС банки и Саудиска нафтени компании е правец крик казино се отвори.
(Panetta изрази нема такви alarmist загриженоста во врска со она што се верува дека се заеднички НАС/Израелскиот cyberattacks врз Иранските нуклеарни објекти, но, ние отплесвам.) Што доколку на чарли, француски EuroMillions лотарија сајтот беше нападнат од страна очигледна Исламска група stridently разлика од коцкање.Француски медиум RAI се изјасниле дека лотарија играчи кои се обиделе да пристапите на веб-страната на неделата е пронајден на следниве пораки во француски и арапски од група идентификуваат себеси како 'Moroccoanghosts': "О, ќе верници.Вино, игри на среќа, статуи сите augur нечистотија и се дело на ѓаволот." Сатаната се користи со такви алатки, хакери се тврди, да се "посееш омраза меѓу себе и да се сврти сте далеку од Бога и молитвата." Во ред, алкохол и коцкање приговори препознаваме, но статуи?Само да се биде безбеден, треба на вработените во Лувр во Париз покрие Венера де Мило е гради со burga?Ако сеништето на Jihadi boogiemen не може да го убеди Републикански сенатори да помине cybersecurity законодавство, можеби таинствената Анонимен хакер колективна може.Во неделата, на Анонимен објавено предупредување дека ако друштвени игри инвеститорот Zynga не back off нејзините изјави план да ги намалите својата работна сила, Анонимни ќе ги симнат Facebook на Ноември е правец крик казино отворена во atmore алабама. 5 (ден пред американските избори) и ослободување Zynga игри софтвер на јавноста за слободни.Според доверливи внатрешни Zynga документи Анонимен тврди дека пристапиле, Zynga се планира да се намали уште 800 работни места од Ноември е правец крик казино отворена во atmore. 23 и "целосно нарачува услуги на нашите развој на тимовите во нашите канцеларии во Бангалор, Индија, за да се заштитат и нашата позиција на подолг рок." Anonymous вели дека фактот што Zynga има $1.6 б во парични средства и хартии од вредност милување значи дека компанијата нема оправдување за "срамота третман на нивните вработени и нивните акции против многу програмери." Без разлика дали или не на закана е реална, еден од интерните документи Анонимен тврди дека се извадени од Zynga референци неговата неодамнешна вистински пари, коцкање тај-up со Bwin.партија и вели дека "како што се зборува дискусии се напредува со партнерот за да се покријат американскиот пазар." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre јога на покер valendo dinheiro вистински.