како да се пресмета бб/100 покер

како да се слики во казино heist

Виетнам казино индустријата се разви во текот на последните неколку години, како владата продолжува да ги охрабри странските инвестиции во секторот.Најголемата прилог на Виетнамски казино сцена е Хо Трамвај лента, која ги вклучува Хо Трамвај Одморалиште Казино Виетнам, а beachside одморалиште што се наоѓа на околу 120 километри југоисточно од Хо Chi Minh Градот.Лента сега е многу најпочитуван дестинација од коцкање компании кои се обидуваат да воспостават казина во Виетнам.Азискиот Брег Развој (Канада) Ltd поседувате Хо Трамвај Одморалиште (порано позната како Големата Хо Трамвај) и се крена значителен износ на финансиски средства за да се развие лента и да ја претвори во светска класа локација што го прави тоа-мора да посета на локација за странските туристи.Една од главните инвеститори во Хо Трамвај лента е Предвесник на Капитал Партнери ДОО кои првично вложена сума од $50 милиони евра назад во септември 2014 година како да се пресмета бб/100 покер. Компанијата неодамна објави дека тоа е инвестирање уште $50 милиони евра во дресот на која ќе се користи за да се развие број на тековните проекти.Со $100 милиони евра инвестиции во лента, Предвесник на Капитал, сега станува главен инвеститор во проектот.Мајкл Кели, новиот претседател на Азискиот Брег Развој е задолжен за проектот од септември 2015 година како да се пресмета блек џек куќа на работ. Компанијата потврди дека новиот вбризгување на финансирање ќе се користат за финансирање на луксузни condominiums и елитниот вили; на Хо Трамвај Отвори голф турнир; број на рекреативни објекти и изградба на втората кула.Вкупно $4.2 милијарди беше буџетски да се заврши развојот на 2.2 километар Хо Трамвај газа и досега блиску до $1 милијарда е подигната и 700 милиони долари, веќе е поминато.Во септември изјава најде на worldgamingmag.com, Кели рече: "јас сум многу возбуден за да се преземе раководството на Хо Трамвај Лента.Имаме огромна имот со само beachfront интегрирани одморалиште во Азија,.. како да се пресмета блек џек ev. Заедно со Bluffs, нашите шампионатот голф, ние се постојано собирање на меѓународни признанија.На Bluffs ќе биде домаќин на некои од најголемите имиња во светот голф на Азија е grandest фаза во САД$1.5 милиони Хо Трамвај Отворени во почетокот на декември." Лента се очекува да привлече илјадници туристи кои ќе бидат во можност да се коцка во казина како Виетнам коцкање закони го прави незаконски за локалното население да се коцка.Сопствениците на Хо Трамвај лента веруваат дека ако Виетнамски владата сака да се тестира на водите и им овозможуваат на локалното население да се коцка, најдобро место да се обиде пилот ќе биде на лента. како да се слики во казино heist.