мајами клуб

казино мобилни лоби

Онлајн казино оператор Mr Green има најави дека има пречистен договор да се стекнат со Потсетуваат на Игри и неговите поврзани игри својства за €7m.Според условите на договорот, Г-дин Грин ќе плати почетна парични куповната цена на €7m, со дополнителни €1.5 м плаќа ако одредени услови се исполнети.Потсетуваат на Игри на среќа во моментов има 82 вработени во Малта и сопственик на игри сајтови Redbet, Vinnarum казино, Bertil и MamaMia.На Redbet сајт нуди sportsbook, казината и покер првенствено во Шведска и велика БРИТАНИЈА мајами клуб. Vinnarum казино првенствено работи во Нордискиот регион, додека Bertil и MamaMia се бинго сајтови работат во Шведска.Г-дин Зелена потврдија дека Fredrik Staël von Holstein ќе остане како раководител на Потсетуваат на Игри работењето по трансакција е завршена и ќе стане членка на Г-Green менаџмент тим во Малта.Во изјава за прогласување на стекнување На Норман, извршен ДИРЕКТОР на Г-Зелено & Ко рече: "Потсетуваат на Игри е идеално се вклопуваат за нашиот бизнис план и стратегија."Ние се извршуваат со нашата стратегија за негување на мал број на силни брендови, која може да функционира на глобално ниво.Со Redbet и Г-Зелена, имаме две неизмерно силни брендови во решавањето на различни сегменти и гледаме голем потенцијал да се прошири Redbet во нашата постоечките пазари."Неговата спротивниот број, Fredrik Staël von Holstein, извршен ДИРЕКТОР на Потсетуваат на Игри на среќа, додаде: "Потсетуваат на Игри е на прагот на значаен пресврт.Г-дин Грин ќе ни даде мускулите да продолжи да расте интернационално на ефикасен начин."Стекнување се очекува да заврши во првиот квартал на 2018 предмет на регулаторно одобрување. казино без депозит бонус.