бесплатни онлајн не преземете отвори со бонус функции

mohegan сонцето казино wilkes-barre

Вести на Тајланд донесување на одлука за забрана на Bitcoin фатени многу луѓе од изненадување, не се толку многу, бидејќи на земјата, всушност, не ја забрани крипто валута, туку затоа што тоа беше прв да го стори тоа.Вести на автократски земји – влада каде моќ лежи на одлуката на еден човек – преземање на овој чекор не би биле изненадувачки, но Тајланд?Тајланд со добро развиена инфраструктура и слободни економијата?Да, многу луѓе не гледам дека еден доаѓање.Но, прашањето е сега се фрлени околу е: дали Тајланд навистина забрана Bitcoin, или немало недоразбирање на видови?Bitcoin советник Мајкл Парсонс неодамна зборуваше за Гласот на Русија дена по веста за Тајланд забрана на Bitcoin, влегле и поранешните појасни дека Тајланд е Централната Банка не бан bitcoins целосно.Што тоа всушност не е прашање за прелиминарна одлука дека со користење на cryptocurrency беше незаконски.Немаше јасна најава како "Еј!Ние сме забрана на Bitcoin!" доаѓа од Централна Банка на земјата, која, патем, не имаат уставно право да забрани нешто.Според Парсонс, на "забрана" беше објавен од страна на вистински размена, што значи дека тоа не доаѓаат од Тајландската влада или Централна Банка и нема Парламентарни акт во земјата произведени од законот кои се повикани за такво да се случи бесплатни онлајн не преземете отвори со бонус функции. "Значи, забраната е сакале совет," Парсонс вели дека пред додавање "не е навистина забрана на местото на моето знаење, во секој случај." Bitcoin е growingly популарни, иако неконвенционален систем не се направи употреба на владите или централните банки.Наместо тоа, тој работи на премисата на open-source софтвер програма која се потпира на луѓе што трансакции со едни со други.Дури и ако земјата не ја забрани употребата на bitcoins, всушност спроведување на забраната ќе се сосема различни животни, нешто Frankie Епископ, виртуелна валута консултант, изјави За Гласот на Русија толку тешко да се речиси невозможно" за никого да принуди.Во случај на Тајланд, извештаи на земјата забрана на виртуелната валута целосно може да се протегала објаснување на она што навистина се случило, која, како што е соопштено, се вклучени Тајландски органи работат надвор начини за тоа како можат да го контролираат протокот на bitcoin во и надвор од неговата земја и како владата може да профитира од тоа.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre бесплатни онлајн не преземете покер.