волшебникот од оз слотови проблеми

не тенеси имаат слот машини

Онлајн игри група GVC Стопанства потврди својот предлог да се стекнат со операторот BwinParty би било заеднички финансирано од услуги Amaya Игри волшебникот од оз слотови проблеми. GVC првично најави во петокот дека дале понуда за купување на ФТСЕ 250 компанија во она што ќе биде обратна преземање, иако таа изјава не се открие дека Amaya беше вклучен во понудата.Следните притиснете шпекулации дека неговата понуда беше заеднички напори да се здобијат со операторот со Amaya, GVC се вели во една нова изјава: "Како што објави на 15 Мај 2015 година, GVC има поднесено предлог-со поглед на група стекнување на целиот издадени и да бидат издадени од акционерски капитал на BwinParty не тенеси се легализира коцкање. GVC потврдува дека извршувањето на овој предлог ќе биде заеднички финансиран од GVC и Amaya." Според Financial Times, понудата се состои од €1.5 bn во паричните средства и новоиздадени GVC акции, и BwinParty е покер бизнис веднаш ќе се продаваат на Amaya.Остатокот на компанијата ќе биде извршена од страна на GVC раководството преку посебна намена возило во заедничка сопственост на Amaya и GVC, со GVC сопственик на мнозинството.Најновата најава од GVC следи потврда од операторот 888 Стопанства кои, исто така, поднел предлог да се стекнат со BwinParty не тенеси имаат онлајн коцкање. GVC завршен заеднички стекнување на оператор Sportingbet со букмејкер Вилијам Хил во 2013 година не тенеси имаат слот машини.
Amaya купи Oldford Група, тогаш матична компанија на оператор PokerStars' сопственик Рационално Група, во $4.9 bn договор во август. хо дел казино медисон промоции.