е опција тргување коцкање reddit

најдобар канадски онлајн казино без депозит бонус

Онлајн оператори Betfair се да се повлече на нивната размена производ од германскиот пазар е опција тргување коцкање reddit. Нов закон во земјата е воведување на 5% данок на спортски обложувања удели, иако Betfair веруваат дека девизните влогови не падне под законодавство е онлајн texas holdem правни.
Бидејќи не успеа да се договорат за толкувањето на законот со германските даночни власти, Betfair се да се повлече на нивната размена понуда, во која се наведува дека 5% данок ќе го направи нивната моментална размена модел "unviable" е онлајн спортски игри на правните во вирџинија. На Betfair изјава рече: "компанија смета дека тоа ги има исполнето сите свои обврски според германскиот закон, вклучувајќи поднесување на потребните даночни пријави. "Разговорите се продолжува со даночните власти во однос на потенцијалните даночни одговорност, ако ги има, кои произлегуваат од облози поставени на девизниот од законот стапи во сила." најдобар канадски онлајн казино без депозит бонус.