чикаго слот машина онлајн бесплатно

да научат како да се победи рулет

Во септември 2015 година, Соништа и Сонцето Меѓународни завршено спојување на двете компании кои сега доби одобрување на Игри на Табла во Чиле.На спојување создадена од најголемите игри оператор во латинска Америка, а е во вредност од $400 милиони.Генералниот Менаџер на Соништата, Jaime Вилхелм, изјави дека на одобрување од страна на игри одбор на спојување на условите бара претставува 'значителни однапред за целите на материјализација, која се очекува во вториот квартал од 2016 година', како што е цитиран во g3newswire.Според Вилхелм, на спојувањето ќе имаат значајно влијание врз регионот игри на среќа и забавната индустрија.Одобрување промотор на важноста на бизнисот за земјата и регионот, бидејќи спојување има создадено најголемото казино оператор во латинска Америка.На ГМ, исто така, изјави дека главниот предизвик ќе биде да ги доведе игри на среќа и забавната индустрија на регионално ниво, нуди светска класа за операции и максимизирање на искуство и конкурентните предности на секоја компанија.Акционерите и клиенти на компаниите ќе бидат погодени позитивно според Вилхелм како компанијата ќе се движи да се прошири понатаму во латинска Америка.Ова може да резултира со раст на можности, вклучувајќи и стартување на берзата.Сонцето Меѓународни моментално работи во Океанот Сонцето Казино на Панама Сити, како и Чиле објект, на Monticello.Друг проект е во делата и во Колумбија, која ќе биде вклучена во спои со Соништа.Соништа има шест својства во Чиле и, исто така, се прошири во Перу, Лима со игри објекти.По одобрување на Игри Одбор, спојување сега треба да биде одобрен од страна на Панамскиот Игри Одбор за Контрола поради Сонцето Меѓународниот имотот се наоѓа во Панама. чикаго слот машина онлајн бесплатно.