покер quien gana манос iguales

црно огледало рејчел џек ешли reddit

Во скоро време на Decatur на Советот на Град е поставен да ги ревидира казино предлог, кој вклучува формирање на мали казино кат на Decatur Конференцискиот Центар & Хотел.Ако проектот е одобрен од страна на Советот, се очекува да се креираат околу 200 работни места за жителите и до $3 милиони во даноци на градот.Ова казино проектот е дизајниран од страна на Џеф Робертс и Јосиф Uram; двете од нив се користи за да се директори на Argosy Игри Компанијата, добро воспоставена казино операторот на 90-тите години.Согласно со нивниот план, во Decatur имот треба да се 14,000 квадратни метри игри кат се наоѓа во конференцискиот центар; гејминг опрема треба функција до 600 слот машини.Хотелот е сопственик, Стив Horve, коментира дека во случај на проектот добива зелено светло тоа ќе има позитивен ефект врз неговиот бизнис, како и на градот економијата како целина.Тој понатаму објасни дека има казино ќе го направи неговите планови за реновирање на остатокот од 185 соби можно, плус хотелот ќе биде во можност за да додадете повеќе на храна и пијалаци услуги премногу.Тоа е очекуваниот за Decatur на Советот на Град да го чуе казино предлог многу наскоро и ја донесе конечната одлука дали да го одобри или не.Нивното одобрување е потребно, со цел за програмерите да биде во можност да побара од Илиноис законодавците да додадете Decatur на листата на коцкање лиценца право локации.Наводно, градот е веројатно да стане како некоја локација и тоа беше една од главните причини зошто Decatur казино проектот беше создадена на прво место.Прв пат оваа идеја беше споменато датира во 2015 година, по предлог-законите име Decatur како еден од градовите кои би можеле да добредојдовте на коцкање објект.Во моментов, Илиноис има десет лиценцирани казина до 1,200 гејмерски машини секој. покер quien gana манос iguales.