морска храна ноќ дух планина казино

како да документ казино загуби

Сечењето на протокот на средства за да меѓународен онлајн обложување сајтови е "приоритет број еден" на Нов Зеланд е нов трки министерот.Натан Дечко (на сликата) направија тврдат дека оваа недела за време на говорот на годишната средба на Нов Зеланд Трки Одбор (NZRB).На NZRB долго време се пожалил на меѓународниот онлајн фирми пиење нивното млеко за (проценети) мелодија на нов зеланд $300 метри (US $236m) годишно во пренасочени wagers.Човек му кажа на NZRB дека онлајн обложување сајтови кои не се официјално се санкционирани од страна на државата, претставуваат "комплексен" проблем, кој има "значајни импликации за трки и спорт во Нов Зеланд." Момчето рече обложување е "централна" за да се тркаат и спорт во тоа што "помага да се изгради јавен интерес, генерира возбуда и го задржува покровители се враќаат." Без финансирање генерирани преку обложување, "таму ќе, во сите веројатноста, да престане да биде тркачки индустрија во Нов Зеланд." Човек има замолил своите службеници да се постави една Обложување на Работната Група моделот на слични напори во Австралија за борба против онлајн оператори не се држи локалната лиценца.Човек е група ќе бидат задолжени со консултирање со коцкање индустрија бројки и развивање препораки да победи назад меѓународната зло и со тоа да се зачува локалните монополи.Групата е извештај се очекува до крајот на 2015 година морска храна ноќ дух планина казино. Минатиот месец, NZRB се претвори во својот годишен извештај картичка, која покажа NZRB не е точно страдање сите што лошо.Обложување промет во текот на 12 месеци што завршува на 31 јули се зголеми 6.7% до нов зеланд $2.1 б ($1.65 б), прв пат оваа бројка е на врвот на $mark 2b.Профит nudged речиси 2% до нов зеланд $137m благодарение на ТАБОТ обложување агенцијата за известување евиденција на промет на нов зеланд $32.3 m за оваа лето е ФИФА Светското Првенство како да се направи добро во рулет. NZRB в.д ДИРЕКТОР Стјуарт McRobie рече иднина резултатите ќе бидат охрабрени од последните копче иницијатива проекти во собранието и мобилна апликација развој, кој имаше "чини повеќе и да се зема подолго да се изврши" од првично планираните.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да документ коцкање загуби.