одморалишта светот catskills казино monticello ny

федерација француската де слот трки

elco Установи' Мока Клубови – мрежа на слотови-само места – се, исто така, да се отвори во четврток, игри оператор кажано GGRAsia.Компанијата не се разјаснат ако сите постоечки клубови ќе се отвори на тој ден.На Мока Клубови бренд карактеристики вкупно осум клубови во Макао, три од кои се поврзани со казино својства.s на вторник, пет на Макао е шест казино оператори имаше потврдено да GGRAsia дека тие ќе донесат постепено reopenings на нивните игри места, но деталите дадени беа дефицитарни.Компаниите рече нормално работење ќе продолжи како "гостин на побарувачката на" зема.otels во казино места не беа вклучени во оригиналниот исклучување цел, но некои казино оператори го одбрал да shutter некои од нивните хотели за оперативни причини, со вработување нивоа рече да имаат plummeted се совпаѓаше со казино, исклучувања и привремена забрана за излез визи за жителите на Кина да ја посетите Макао.Хотел во Altira Macau е привремено затворена од февруари 10 "до дополнителни информации со цел да се спречи ширењето на новиот вирус на coronavirus," според имотот е официјалниот веб-сајт.s на среда lunchtime, Град од Соништата Макао и Студио Градот сеуште имаше известувања испратени на нивните веб-сајтови кои нудат за да презакаже или да понуди без казна наплата на било резервации за нивните хотели од сега до февруари 29 инклузивно. одморалишта светот catskills казино monticello ny.