како да се запре коцкање онлајн

jeux слободен en ligne blackjack

Само напред од вторникот е велика БРИТАНИЈА Преземање Panel-изрече рок да се реши со преговори, Sportingbet се согласи да намалена прифатиле понудата за преземање од страна на дуото на Вилијам Хил и GVC Стопанства.Ридовите/GVC тандем издадени најава touting нивното "условен договорот" да се стекнат со Sportingbet за £485m, кој се распаѓа да 56.1 стр по акција, а 8.5% фризура од претходната 61.1 стр понуда, која се вреднува Sportingbet на г 530m.На 'ревидираната предлог -' состои од 44.8 стр во готово, 1.1 стр дивиденда во пари и 0.0435 нови GVC акции според Sportingbet споделување.И покрај очигледниот договор, страните се бара и доби уште едно продолжување на финализирање на договорот, што значи дека има уште "нема сигурност" дека понуда за Sportingbet ќе бидат направени од страна на новиот краен рок на Декември како да се запре коцкање онлајн. Ридови и GVC се согласија да не ги менува условите на нивниот предлог, освен ако друг понудувач чудесно се појавува со конкретни понуди на свој.Вторник најавата беше проследен и со избезумени разговори помеѓу страните во текот на викендот, со Sportingbet држи ново ослабен рака по вклучувањето во лоша заработка извештај картичка која откри приходите падна над една третина.Хилс, за кој се верува да се стави до најмалку £400m од набавната цена, е подготвена да ги апсорбира Sportingbet работењето на регулирани пазари, како што се Австралија, Грција и Шпанија, додека GVC е падна да се претпостави Sportingbet е dodgier операции во источна Европа и останатите сива/црна пазари како да се запре коцкање еднаш и за сите. GVC стекнати Sportingbet работењето во Турција минатата година како да се запре коцкање pokies. Sportingbet одбор на директори покажа дека ако понуда е направен под условите мапиран во " ревидираната предлог,' тие ќе едногласно препорачуваме акционери го прифатат договорот.Меѓу Sportingbet е значаен акционери многу од execs кои корист handsomely од Sportingbet е 2006 пост-UIGEA 'продажба" на Sportsbook.com да школка компанија тие самите контролирани за големата цена на $10 и претпоставката на долгот, кој лево Sportsbook.com's малцински акционери држи нивната dicks и не многу друго.Не многу спортски, што се.. jeux слободен en ligne blackjack.
Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre jeux слободен en ligne покер.