постојат вистински казино апликации

граничниот 2 слот машина проблем - легендарниот пиштоли во секое време

Тоа е тешко да се игнорира промени кои се случуваат во центарот на Лас Вегас.Има Circa, а 777-соба хотел-казино поставите за да ја отворите следната година.Подалеку на запад, во Центарот на градот Гранд работи на изградба на нов хотел кула.И висок над ритамот на народот, на Fremont Улица Искуство крошна трепка знаци велејќи дека тоа е во процес на надградба.Овие инвестиции се резултат на областа е неодамнешниот успех, според експертите.Јули игри победи во центарот на Лас Вегас се зголеми 5.83 проценти од една година порано, според податоците од Невада Игри Одбор за Контрола.На Лента, тоа падна 0.3 проценти.За област која се уште се носи со мнозинство од своите приходи од казина, овој раст има драматичен ефект постојат вистински казино апликации. "Има многу повеќе што се случува сега, отколку пред три години", рече Дерек Стивенс, сопственик на D Лас Вегас и Златна Порта и инвеститорот на Circa граничниот 2 слот машина упатство. "Се чувствувам многу нахакан на центарот на градот.Очигледно, дека е местото каде што јас се ставам пари." Привлечен атракции во Внатрешноста на Fremont Улица Искуство главната канцеларија на септември работен ден, претседател и извршен ДИРЕКТОР Патрик Хјуз седна во сала за состаноци, стационирани високо над народот.Тоа е важна точка за луѓето гледање.Под него, Хјуз може да се види посетители истражување Fremont Улица — земајќи ги во светла за крошна, пие на пијалоци од нивните начин да се казино или кршење фотографии со уличниот изведувач.Во текот на изминатите неколку години, бројот на луѓе полагање подолу е само расте.Хјуз поени до неколку причини зошто, вклучувајќи го и различни искуства во центарот на градот и област bang for the buck.Тој motioned надвор од прозорецот, каде што автомобили седна во слободни паркинг места, во близина на знаци рекламирање се занимава, како што две-за-$5 Budweisers граничниот 2 слот машина како да се добие 3 свод симболи. "Не гледам реклами, како што, на Лента," Хјуз рече.Центарот на градот казино сопственици се "направат конкретни напори да се одржи вредност тврдење." Тоа не е само достапност дека е цртеж повеќе луѓе во центарот на градот, рече тој. граничниот 2 слот машина проблем - легендарниот пиштоли во секое време.