Sala де покер mejor един rakeback

choctaw казино концерти durant ред

Шпански коцкање регулаторот Dirección General de Ordenación del Juego (DGOJ) најави дека 12 онлајн игри на оператори, се применуваат за нови лиценци пред земја е нова лиценца тендер затворени на 9 декември, 2014 година sala де покер mejor един rakeback. На DGOJ не се откријат имињата на кандидатите, но тоа не се каже дека вкупно на девет обложување спортски лиценци апликации беа доставени за да се оди со 32 апликации за одредени производи и 11 повеќе апликации класифицирани под "други игри." Од овој вкупен износ, локални извештаи покажуваат дека шест спортски обложувања лиценца апликации и една "други игри" подносителот на барањето биле доставени од страна на постојните овластени оператори.Минатиот месец, DGOJ најави дека тоа е отворање на кратка прозорец за нова лиценца апликации од оператори кои бараат да влезат во онлајн игри на пазарот во Шпанија.На DGOJ соопштение се совпадна со регулативата на слотови и размена на вложување во спортот во земјава.Додека кандидати во оваа категорија не ја имаат истата 30-ден прозорец за општа лиценци, на DGOJ уште се примени 17 апликации од операторите бараат да им понуди на слотови игри.Од овој број, седум апликации дојде од нови оператори.Тоа е, исто така, вреди да се напомене дека онлајн покер, која се води под "други игри," е малку веројатно да се привлечат нови мрежи на пазарот, доминирана од страна на мал број на оператори choctaw казино најблиску до далас tx. PokerStars има пријавени 70 отсто удел на пазарот, со остатокот подели помеѓу 888poker, iPoker и PartyPoker.Во меѓувреме, шпански игри оператор Codere има прислушувани поранешниот Codere Италија Главниот Оперативен Директор Александар Pascual како нов COO на Codere Европски бизнис.
Pascual ќе биде преземање на владеењето од Jaime Estalella Carvajal, кој се спуштил по седум години choctaw казино концерт за седење табелата. Pascual е промоција не е Codere е само за управување со reshuffling.Индустрија ветеран Хозе Антонио González Lainez беше назначен нов директор на операции во Шпанија, позиција тој е преминување на имотот од Олга Rodrigo.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre choctaw казино концерти durant ред.