преземете френк казино ft побрзо ferg

сите во не-покер

Во чешка и земјиште-врз основа казино оператор Казино Kartac Група, наводно, изгубени во својата понуда да ја негираат нацијата неодамна воспостави програма која владее како интерактивни видео лотарија терминал (VLT) лиценци се издаваат.Според краток извештај од G3Newswire, на Ostrava-со седиште на фирмата бил бараат околу $65.49 милиони евра во надомест на штета за загуба на профит откако владата на Претседателот Milos Zeman донесено законодавство што го менува начинот на електронски коцкање машина оперативни дозволи се доделува.Извор детални дека компанијата тужбата тврди дека постапките на Министерство за Финансии сега се користи во издавање на такви лиценци е погрешна и треба да се укине.Двојно негирање: Сепак, правно дејство од Казино Kartac Група КАКО беше, наводно, фрлени од страна на Прага Окружниот Суд по ова тело утврди дека протоколите се користи од страна на Министерство за Финансии се во согласност со националното законодавство.Овој пораз наводно доаѓа помалку од еден месец по оператор изгубил слични $320.47 милиони тврдат дека имале врска со неговите неуспешни 2006 барање за легализација на онлајн рулет.Министерскиот commendation: Алена Schillerova служи како Министер за Финансии за чешка и таа, наводно, се користи официјална изјава да го фалат напорите на нејзината канцеларија на правниот тим додека дополнително се истакнуваат финансиски заштеди се поврзани со начинот на кој тие се ракува оваа материја.Наводно, прочитајте изјава од Schillerova.. преземете френк казино ft побрзо ferg.

"внатрешниот правен тим повторно направи одлична работа и веќе се бранеше многу милијарди круни во државата во долготраен тужби со оваа компанија.Судовите имаат постојано пресуди во наша полза, со кој се потврдува нашата цврста законска позиција.Покрај тоа, од страна на управниот овие спорови без вклучување на надворешни правни фирми, имаме зачувани државата значителни финансиски ресурси." или тоа значи купи-во не-покер.