Parkhaus казино баден баден preise

казино игри работни места во близина на мене

Поради смалувањето на продажба, лотарија игра спроведено од страна на Мулти-Држава Лотарија Асоцијација (MUSL) и пуштени во некои северни држави за речиси 20 години дојде до крај.На лотарија игра има десетици џекпот победници, вклучувајќи го и оној за $2.8 милиони евра во Ајдахо во јуни 2007 година, и десетици илјади долари во плати испис.Продажбата сепак за Вајлд Карта 2 биле на пад со воведување на нови игри.Според лотарија претставници во Јужна Дакота, Северна Дакота, Ајдахо и Монтана, играта ќе го достигне крајот на неговиот животен циклус.Игрите на среќа се зависни од нивната продажба и Диви Картичка 2 е година до денес, продажбата на билети се надолу на околу 6,5% од минатата година, според MUSL.Јужна Дакота Лотарија spokeswoman Кели Томпсон рече, "одлуката да се стави крај на играта се базира на самрак популарност севкупно во сите држави кои нудат (неа), и не се базира на работата на една држава," според Асошиетед Прес.Во 1994 година, со почеток џекпот на $150,000, Вајлд Карта 2 го доби својот почеток, како на Три-Запад Лото во Монтана, Јужна Дакота и Ајдахо.Во 1998 година тоа стана Диви Картичка игра, со $200,000 почнувајќи џекпот.Играта беше понуден во три држави и Небраска, според MUSL.Краткотрајно, од 1998 година е крајот Небраска падна на игра, само неколку месеци пред неговата промена на името на Диви Картичка 2 и започнување на џекпот на $100,000 parkhaus казино баден баден preise. Во 2004 година, Северна Дакота се приклучи на играта, и тоа остана исти се додека 2013 кога почетна џекпот се зголеми до $200,000 parkgarage kurhaus казино баден баден.

Во текот на годините, на лотарија игра има исплатени околу 30 милиони долари во Јужна Дакота, $14.5 милиони евра во Северна Дакота, и повеќе од $24 милиони евра во Ајдахо датираат од фискалната 2001 година, што се однесува евиденција оди.Бројките за Монтана не беа достапни веднаш.Четврток е последниот џекпот цртање беше за $375,000 казино игри лиценца атлантик сити. Победникот, ако има една, ќе има вообичаени шест месеци да бара пари.Јужна Дакота Лотарија Извршен Директор Норма Lingle, рече, "Ако нема лото победник за среда е нерешено, останатите средства ќе бидат поделени меѓу четирите држави кои нудат играта." казино игри работни места во близина на мене.