недела крајот en amoureux avec казино

покер чип и пијат носителот

Водечките iGaming маркетинг и ПР агенција GameOn, најави партнерство со специјалист социјалните медиуми маркетинг и содржината на агенцијата, Ментолот Креативни.Партнерството ќе видите GameOn се стекнат со значаен удел во агенцијата и да понудат социјални услуги на своите клиенти исклучиво преку Ментолот Креативни.Сара Blackburn, генерален Директор на GameOn коментирање на вести рече: "Ние сме соработувале и на бројот на кампањи во текот на последните 18 месеци нуди комплементарни услуги на iGaming индустрија." "Затоа, вложувањето во Ментолот Креативни чинеше следниот логичен чекор во врската." "Бидејќи ние сме биле нудат оваа услуга, нашите клиенти имаат искусни експоненцијалниот раст во двете свои следење и ангажирање нивоа кои често се доведе до нови бизнис дискусии и можности како последица на тоа." "Ова може да се целосно да се припише на голем работа Siobhan и нејзиниот тим се произведува и ние сме во потрага напред за усогласување на двете компании од поблиску." Додавање на Сара коментари, Siobhan Neligan, Основач на Ментолот Креативни, изјави: "Во последните 12 месеци е период на значајни и одржлив раст на бизнисот, како ние сме се прошири нашите услуги, тим и база на клиенти во повеќе verticals, но особено во рамките на iGaming." "Ние идентификувани вистинска синергија во работењето со GameOn и биле во можност да се користат за нашите многу години на iGaming искуство на голем ефект." "GameOn е лидер во оваа индустрија и пионер во iGaming маркетинг и ПР-от, па во партнерство со нив беше огромна можност за нашите зреењето start-up бизнис - и оној што ние апсолутно скокна на." "Ние сме среќни да бидат во можност да извлечат извесна корист на нашите соодветната стручност и додадете дополнителни вредност за нашите клиенти." За GameOn GameOn е специјалист ПР и маркетинг агенцијата во рамките на iGaming сектор.Обезбедување на услуга прилагодена на секој од своите клиенти, со цел да се обезбеди максимална изложеност за своите бизниси и брендови, во трговијата и индустријата притиснете, како и националните и меѓународните медиуми.Тој нуди креативни, дизајн, содржината и маркетинг услуги, како и веб развој и социјалните медиуми маркетинг.За Ментолот Креативни Ментолот Креативни е бутик дигитален маркетинг бизнис, specialising во содржината маркетинг и социјални медиуми управување.Велика БРИТАНИЈА-базирани тим обезбеди креативни и флексибилни аутсорсинг маркетинг услуги на глобална клиенти, со различен опсег на сектори. недела крајот en amoureux avec казино.