банката на америка во близина на казино pechanga

минатите концерти на зголемените орел казино

Галакси Entertainment Group Ltd, откри финансискиот резултат од Q2 2020 година банката на америка во близина на казино pechanga. Групата е нето приходи беше $1.2 bn, а 91% пад во споредба со 2019 банката на бејрут казино гранка број. Тоа е, исто така, 77% помалку од приходите во Q1 кога беше $6.2 bn.Прилагодени EBITDA стои во загуба од $1.4 bn, во споредба со $4.3 bn добивка во Q2 банката на америка во близина на казино parx. Групата извештаи својата "биланс на состојба останува силен со $49.8 милијарди долари во готовина и течни инвестиции и $43.6 милијарди на нето парични како и практично unlevered".Групата е Галакси Macau казино снимен нето-приходи од $0.3 bn, a 97% пад во споредба со претходната година.Прилагодени EBITDA снимен загуба од $1.2 bn, огромен пад од профит од $3.2 bn минатата година минатите концерти на зголемените орел казино. StarWorld Macau заработил $0.1 bn, со прилагоди во негативна EBITDA $0.3 bn.Бродвеј Macau е нето приходи беше $12m, со загуба од $52m од прилагоди EBITDA.Резултатите се снимени во една капка во бројки во споредба со Q1 2020 година, веројатно како последица на глобалното заклучување поради COVID-19 пандемија.Галакси Забава изјави, "со Оглед на нашите погледи на блиска иднина, ние сакаме да се потенцира дека COVID-19 криза ќе продолжи да имаат негативен ефект врз нашите 2020 финансиски резултати." Сепак, групата останува оптимист, додавајќи, "Ние продолжуваме да се направи напредок со нашите меѓународни планови за проширување." пасош слотови достапноста во бангалор.