можете да носат капи во круната казино

коментар fixer рулет porte coulissante

Макао казина се на чекор за една навистина sucktastic перформанси во Март, нивно расипување се надева дека февруари е пренапони претставена на почетокот на пресврт за бори казино центар.Февруари дојде во рок од една десетина од еден процент точка на прекинот Macau е сега 21-месечниот склоност на намалување на казино игри приходи, но раните индикации се дека бројките за Март ќе се врати да се зголеми двојно-цифрен катастрофа територија.Истражувањето фирма Sanford В можете да носат капи во круната казино. Bernstein издаде извештај на оваа недела, велејќи дека очекува Март игри приходи на пад на возраст помеѓу 18% и 24% од истиот месец минатата година, е значително поголем пад од 10% Bernstein претходно прогноза.Додека врз основа на само првата недела од Март, Bernstein извештајот покажуваат просечни дневни приходи надолу 21% од февруари е просек.На страшна прогнозата е исто така нагласено од страна на Telsey Работната Група, која рече месец-to-date фигури беа "малку полошо отколку што се очекуваше." Додека cautioning дека имаше доволно време за подобрување, Telsey предложи февруари е силна покажува беше "управувано од лесно споредби наместо значајно подобрување во пазарот основи." Telsey очекува 24% намалување кога Март е преку.Јапонски аналитичари Daiwa понуди нешто повеќе позитивен тон, истакнувајќи дека Март беше традиционално слаба месец, и така, тоа е се држат до своите порано прогноза на 13% од година на година се намалува.Така, тој, huzzah?ПОМОГНЕ НЕ САКАШЕ Macau е страшно 2015 перформанси се одрази во вработувањето броеви објавени оваа недела од страна на Статистика и Бирото за Попис (DSEC).Вкупно, имаше само 376 работници ангажирани од страна на казина во Q4, на 81% пад од Q4 2014 година. Tellingly, бројот на нови croupiers ангажиран е нула, надолу од 180 во Q4 2014 година можете да носат капи во круната казино мелбурн. Бројот на croupiers работи во Макао казина намали за 4% до 24,619 во Q4 2015 година коментар fermer un compte banque казино. За 2015 како целина, вкупниот тој пад беше 4.4%, или 1,133 помалку дилери отколку во 2014 година. Падот дојде и покрај нето добивка од речиси 250 маси во 2015 година, благодарение на лансирањето на Galaxy Macau е Фаза 2 и Melco Круна ателјето Градот.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre коментар fixer рулет porte coulissante.